Au fost umilite si agresate de cei sase indivizii care au dat buzna in apartamentul lor. Este marturia fetei care a reusit sa scape din mainile violatorilor dupa ce prietena ei a fost aruncata peste balcon. Anumite surse au trimis la PRO TV o copie a declaratiei sale care dezvaluie detalii ingrozitoare.

Publicat:08.05.2019, 12:18

In declaratia sa, fata in varsta de 21 de ani povesteste ca in noaptea de patru spre cinci mai, doi indivizi au batut la usa apartamentului pe care ea si prietena sa il inchiriau. Ea spune ca, aproape de ora 22.00, un tanar a venit in vizita la ele. Peste un timp dupa ce ele l-au primit in locuinta, alti doi tineri necunoscuti le-au batut la usa. Fetele s-au speriat. 

“Eu am iesit din dormitor si am observat cum primul tanar cu ochelari de vedere o sugruma.” 

A povestit tanara, vorbind despre prietena ei. Ea mai spune ca a observat doua tatuaje pe pieptul unuia dintre indivizi, acestea reprezentand caini de rasa Pitbull. Fata a mai scris ca a fost dusa in baie, stropita cu apa si umilita. Iar la un moment dat, continua ea “S-a deschis usa si au mai intrat patru persoane”. Indivizii au incuiat usa din interior. Dupa care, tanara povesteste ca in camera in care se afla a intrat un tanar blond, care ar fi avut aproximativ 17 ani, ea a fost abuzata acolo de cativa dintre ei si spune ca, intre timp, a reusit sa vada ca la balconul apartamentului se aflau trei dintre indivizi, care o agresau pe prietena ei. 

“La un moment dat cineva de la balcon a strigat “Suher ona na zemle.” (Ea este la pamant.) Toti au inceput a se panica si a se imbraca. Din motiv ca nu gaseau cheia, tanarul cu ochelari, din toata puterea si-a facut vant si cu greutatea corpului a rupt usa apartamentului, apoi, pe rand, toti au iesit”, este scris in declaratie. Tanara a inchis usa dupa ei, de teama ca s-ar putea intoarce. 

“Dupa aceasta am mers la balcon si uitandu-ma peste geam am observat la sol corpul fara miscare. Mai nu mi-am pierdut cunostinta.”

Fata sustine ca si-a verificat, ulterior, geanta si a observat ca lipsesc 5500 de lei, insa nu a vazut cine i-a luat. Imediat dupa aceasta, ea a apelat primul numar pe care l-a gasit in telefon, cerand ajutor, a fugit din apartament si a anuntat oamenii legii despre cele intamplate. Procurorii au dezvaluit cazul, produs in noaptea de sambata spre duminica, abia ieri, cand au anuntat totodata ca patru din cei sase suspecti au fost retinuti, iar altii doi sunt dati in cautare.