„Media Security”, compania de paza, ce asigura paza sucursalei MAIB unde a avut loc jaful din 6 iulie curent vine cu o reactie, dupa ce anterior a refuzat sa discute cu reporterii ZdG. Aceasta opineaza ca pana la finalizarea investigatiei, orice exprimari la subiect sunt nepotrivite, scrie ZdG.md

Publicat:13.07.2019, 15:45

„Cu referire la cazul din sucursala Chisinau-Buiucani a Moldova Agroindbank din 6 iulie, comunicam oficial ca pe marginea dosarului penal intentat sunt desfasurate masurile de investigatii necesare. 

Sistemul de securitate al sucursalei a fost construit ca unul complex, compus din sisteme de control, alarma antiinfractie, alarma antiincendiu, sistem de supraveghere video si sistem de avertizare pentru chemarea grupelor operative, conectat la pupitrul de monitorizare al companiei. Banca si compania conlucreaza cu institutiile de ancheta in vederea prezentarii informatiei solicitate.

Ramanem in asteptarea finalizarii investigarii cazului. In aceste circumstante, orice exprimari pe acest subiect sunt declarative si nepotrivite, pana la finalizarea deplina a anchetei”, se spune in declaratia emisa de entitate.

CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD