O declaratie care ar fi fost semnata pentru sustinerea Guvernului Filip de angajatii Spitalului Raional din Drochia, ar fi fost fraudata. Asta sustine fiica uneia dintre semnatarele care se gasesc in lista.

Publicat:14.06.2019, 12:22

Femia se plange ca intamplator a gasit declaratia publicata pe un portal de stiri si a fost uimita sa vada numele mamei sale acolo, stiind ca aceasta nu a depus nicio semnatura, intrcat sustine guvernul Sandu.

Tanara a publicat declaratia pe pagina sa de facebook si a scris si despre alte persoane care se aflau acolo si pe care le cunoaste. Aceasta spune ca una dintre persoanele prezente ar fi decedat acum un an si jumatate, iar alta nu mai munceste la acel spital de ceva timp.

„Nimic mai disperat si mai dureros decit o tara fara viitor. Actiunile ilegale si comportamentul fraudulos al PD, deja nu au limite!

Atasez lista medicilor din r-nul Drochia, care azi a fost publicata pe portalul stiridinmoldova.md. 

Lilia Mocanu este mama mea, medic narcolog in r-nul Drochia, fara acordul ei a fost fraudata semnatura si pusa in lista pro- Guvernul Filip, desi cu desavarsire este impotriva si sustinem guvernul Sandu. Alte persoane, cum ar fi - Galescu Liuba este moarta de 1,5 ani, Ciausciuc Irina nu mai activeaza de jumate de an in cadrul institutiei, precum in rindul altor persoane este semnatura falsa sau lipseste semnatura.

P. S. Nici o functie si nici un salariu nu poate sa inlocuiasca verticalitatea si demnitatea ta de om! Va lipsiti copiii de viitor!” se arata in mesajul tinerei.