Mai multi moldoveni stabiliti in Italia au organziat ieri un flashmob in sustinerea guvernului Sandu. Acestia s-au adunat in fata consulatului Moldovei de la Padova si au scandat lozinci anti PD. Manifestantii i-au indemnat pe cei care stau in corturile din fata institutiilor de stat sa plece acasa, iar pe politistii moldoveni sa nu se supuna democratilor.

Publicat:14.06.2019, 20:05

Cu pancarde in maini si fluturand drapelele tarii noastre, a Uniunii Europene si a Italiei, moldovenii adunati in fata consulatului Republicii Moldova de la Padova, au scandat lozinci anti PD.

Astfel, oamenii au vrut sa-si arate sustinerea fata de guvernul Sandu.

“Sustinem noul guvern legitim, votat la 8 iunie 2019. Guvern recunoscut si sustinut de catre Uniunea Europeana si Consiuliul Europei, SUA, Rusia, etc.”

Manifestantii le-au cerut politistilor moldoveni sa nu mai indeplineasca ordinile democratilor. 

“Ma adresez politistilor, fortelor de ordine care spun ca pastreaza ordinea publica. Ce fek de ordine? Capitala s-a transformat intr-o zona de agrement. Atata dezastru si dezordine, nu s-a mai vazut, sa radat toata lumea de noi cu asa forte de ordine.”

Iar manifestantii care stau de mai multe zile in fata institutiilor publice au fost indemnati sa plece acasa. 

“Ne adresam voua, aparatori de tara in ghilimele, cei care stati in tufarim sub copaci la umbra. Nu iesiti oamneni bun sa aparati hotii acolo in fata MAI, Curtii Constitutionale, acolo in corturii."