O fetita de 9 ani a ars de vie la Falesti, dupa ce tatal acesteia, originar din Azerbaijan, a incendiat camera in care copila dormea, apoi a incercat sa-si puna capat zilelor in fata socrilor. Sotia, care este plecata in Italia, i-ar fi spus ca si-a gasit acolo un iubit si nu se va mai intoarce acasa.

Publicat:25.08.2019, 12:58

Potrivit politiei, totul s-a intamplat ieri in jurul orei 02.40. Proprietarul casei, un barbat de 61 de ani, din satul Navirnet, raionul Falesti, a fost trezit de catre sotia acestuia, in virsta de 60 ani, deoarece a simtit un miros de benzina.

Ducandu-se in camera vecina, a vazut cum ginerele sau, in varsta de 47 ani, cetatean al Republicii Azerbaijan, a incendiat camera cu o bricheta, chiar in timp ce fetita acestuia de 9 ani dormea si a incuiat imediat odaia.

Stapanul gospodariei a reusit sa iasa afara, impreuna cu sotia lui si fiul in varsta de 30 ani, ulterior afara a iesit si ginerele, care cu o bucata de tabla si-a efectuat taieturi in regiunea bratelor si a gatului. Copila de 9 ani nu a mai putut fi salvata si a fost mistuita de flacari. Corpul acesteia, fiind gasit ulterior de salvatori.

In rezultatul leziunilor primite, cetateanul Republicii Azerbaijan, a fost internat in Spitalul raional Falesti, in stare inconstienta.

Din explicatiile socrilor, ginerele locuieste cu ei de aproximativ 11 ani. La moment, fiica lor este plecata in Italia, iar ieri i-a spus sotului ca si-a gasit un alt partener de viata si nu se va mai intoarce acasa. Tatal fetei spune ca acesta ar fi motivul celor produse.

Pe caz este pornit un proces penal. Alte circumstante se stabilesc.

*Imagine simbol.