Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce a fost lovit, aseara, pe bulevardul Dacia din capitala. Politia spune ca el a traversat strada intr-un loc interzis, iar soferul autoturismului nu a reusit sa franeze.

Publicat:15.05.2019, 20:02

Era in jurul orei 22 cand s-a produs accidentul. Alexei povesteste ca se afla in apropiere si a vazut cum barbatul de 30 de ani a iesit de pe un drum adiacent si s-ar fi aruncat in fata masinii. S-a apropiat imediat si a alertat medicii si politia.

Alexei DIDIC, MARTOR: „Barbatul trecea pe acest drum si mergea haotic si se vedea ca era in stare de ebrietate si am auzit bubuitura. Strada era libera si parca a sarit peste masina.”

Martorii spun ca soferul a oprit si a incercat sa-l ajute pe barbatul lovit.

Alexei DIDIC, MARTOR: „Barbatul care s-a oprit cu masina era medic si a cordat primul ajutor si cand a venit a doua ambulanta atunci a aparut un conflict, in timpul acesta barbatul putea fi salvat.”

Cei care au vazut impactul spun ca barbatul de la volanul Toyotei nu avea viteza si se deplasa regulamentar.

„Eu eram acolo si am auzit lovitura. Am observat ca toti au inceput sa ocoleasca. Noi veneam, s-a intamplat in fata noastra. Am vazut la vreo 20-30 de metri incaltamintea lui.”

Potrivit politiei, soferul in varsta de 31 de ani nu era in stare de ebrietate. Daca va fi gasit vinovat el risca pana la 7 ani de inchisoare.