Publicat:14.06.2019, 11:00

Ce iti place cel mai mult in utilizarea unui smartphone? Cu siguranta functionalitatile, dar si faptul ca este dinamic si intuitiv ceea ce iti permite sa fii in trend si mereu activ. Iata de ce abonamentele Unite sunt gandite sa iti ofere posibilitati mari, cu multe minute incluse si internet pana la nelimitat. Mai mult decat atat, incepand cu abonamentul Unite 75 iti poti schimba smartphone-ul tau pe un Samsung A10 (2019) la un super pret in rate de doar de 70 lei pe luna. Sau poti opta pentru un Xiaomi Redmi Note 7 (2019) pentru 135 lei pe luna, cu un abonament Unite de la 150 lei lunar.

Abonamentele Unite pentru smartphone sunt dinamice. Asta inseamna ca poti sa consumi din abonament doar ceea ce iti trebuie mai mult, minute ori internet. Daca iti place sa comunici prin apeluri, sa iti telefonezi zilnic prietenii, ai mult de discutat pe activitati profesionale, atunci consumi din abonament mai mult minute. Iar daca esti un fan al retelelor de socializare, preferi sa urmaresti video-uri, tutoriale, comunici intens prin aplicatii mobile atunci consumi din abonament mai mult internet. Iar la sfarsit de luna nu ramai cu minute si fara internet sau invers.

De exemplu, abonamentul Unite 75 iti pune la dispozitie 410 minute nationale sau 8 GB. In plus ai apeluri nelimitate in reteaua Unite si posibilitatea sa iti iei un Samsung A10 (2019) la doar 70 lei pe luna.

Pentru mai multa comunicare opteaza pentru abonamentele Unite de la 150, in care ai cele mai multe minute sau internet inclus, pana la nelimitat si un smartphone Xiaomi Redmi Note 7 (2019) la cel mai bun pret in rate de doar 135 lei pe luna.

Alege sa fii numarul 1 cu cel mai bun operator in calitate voce. Traieste cea mai tare experienta de comunicare in reteaua posibilitatilor mari. Potrivit datelor publicate de ANRCETI, in primul trimestru al anului 2019, Unite continua sa fie unicul operator care inregistreaza cresteri pe piata serviciilor de telefonie mobila. Desi tendinta pe piata este una de scadere, Unite demonstreaza o competitivitate spectaculoasa si in anul 2019. In trimestrul I 2019, baza de abonati Unite a crescut cu 4,2 mii.

Intra pe moldtelecom.md, alege abonamentul si smartphone-ul potrivit pentru tine si expediaza comanda online, iar noi iti aducem contractul, cartela si telefonul acasa.

Detalii la 1181

www.moldtelecom.md

*Acest articol este un produs comercial.