Google+

Astazi la Stirile PRO TV: Moldova, in topuri privind criminalitatea. Care este satul unde localnicii se simt in siguranta

Astazi la Stirile PRO TV: Moldova, in topuri privind criminalitatea. Care este satul unde localnicii se simt in siguranta
Embed:

Nesiguranta si frica ne insotesc la fiecare pas. Traim intr-o tara care e printre primele in topuri privind criminalitatea.

 

Asa ca am invatat sa ne pazim cum putem. Cu lacate trainice si cu gratii la geamuri. Totusi, in Moldova exista o mahala in care oamenilor nu le este frica de hoti.

 

Satenii de aici nu isi amintesc sa fi auzit de vreun furt sau si mai rau - o crima. Unde este aceasta mahala si cum sta Moldova la capitolul securitate aflati astazi la stirile Pro Tv, intr-un nou reportaj din campania "Fa-ti Europa Acasa."

Ai vazut, ai fotografiat sau ai filmat o bucatica de Europa in Moldova? Stii pe cineva care ne poate servi drept exemplu? Sau dimpotriva, ai gasit lucruri care arata ca inca avem probleme grave si drumul spre Europa este lung si anevoios? Arata-le tuturor! Foloseste formularul de mai jos ca sa ne trimiti fotografii, imagini video sau pur si simplu informatii despre toate aceste lucruri. Astfel, ne vom face impreuna Europa la noi acasa!

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
 • kirov (26.09.2014 10:44)
  MAI face forme noi si SKODE Rapid dau,dar sa propuna sa se faca legi mai dure pentru banditi ,legi pentru ca politia sa poata lucra nu fac.dar ce sa ne miram,daca tot banditii is la putere!
 • De mine (26.09.2014 10:57)
  Se tem acei care fura si de la guvern totii si protv multe minciuni spun aici ..stiu ca nu o sa apara acest comment ..
 • . (26.09.2014 10:58)
  s-a ridicat transparent decisiilor in stat, si crimele se depisteaza si se inregistreaza.innain te ele tot erau dar nu stiam nimic de ele
 • rd (26.09.2014 11:13)
  lacate trainice si cu gratii la geamuri, nu doar asta, ci si pistoale traumatice, bite, pumnale, si tehnica de lupte.... mai sezizativa ;)
 • irina (26.09.2014 12:08)
  mai duceti-va la Botnaresti,Anenii -noi,acolo nu stiu de leji,majoritatea beti,batausi,hoti,si sunt femei care au stat la inchisoare,asta e o fudulie
 • de ANGEL (26.09.2014 12:33)
  LA IALOVENI E CEL MAI BINE. VENITI AICI SI VA FURAM PE TOTI:))))))))))))))
 • DINU (26.09.2014 13:23)
  Intradevar ce atita ne mira faptul,cind pe noi tot niste hoti si banditi ne conduc.Legele is pentru oamenii de rind,dar ati vazut vreunhot de cela care a furat milioane sa stea in puscarie ori sa fie amendat cu o suma macar cit o furat da nu sa fie in lei! In lei o luat in lei amendeazal in EURO o furat punei amenda tot atita da in EURO si apoi s-a gindi cind va fura!?
 • eu... (26.09.2014 15:53)
  A pune LàCàTSI shi GRATII - asta nu este SIGURANTSà........ shi, nicidecum nu are nimic cu "Fà-tsi Europa acasà" Eu, aici, NU ìntseleg SENSUL. Europa este un loc, unde TOTUL este SUPRAVEGEAT - LàCàTUIT, pe dinafarà shi, cìnd eshti ìnàuntru.......sun t TERORIZATSI de GìNDUL USHà DESCHISà... Cel mai sigur era, atunci, CìND -PUNEAI- MàTURA ìn USHà, ca sà fie CLAR, cà NIMENI e ACASà sau ìn CASà.... Dar acei ani au TRECUT shi PACE de ACEST TIP - NU VOM MAI ìNTìLNI. TOOOOTSI, astàzi, se GìNDESC la BANI - AVUTSIE... Chiar, dacà -NU- ai BANI, oricum, TREBUIE sà ai FRICà, ca nu cumva sà te PRESUPUNà, ca pe unul ce ARE CEVA sau cìtush de PUTSIN.....suntem ìn VIZORUL NE/MERNICILOR... Ei ne SUPRA/VEGHEAZà - pentru INTERESELE PROPRII... Cei din GUVERN ne SUPRAVEGHEAZà - pentru LEGILE ce le CONVIN lor, ceilaltsi "SUPRA/VEGHETORI" sunt REZULTATELE muncii "cinovnicilor"... DES/ FRìNARE pe punct de CULME !!! VAI de NOI !!!
 • exagerat (26.09.2014 17:27)
  Mergeti la Roma, Torino, Milano si multe alte orase din Italia,sau Londra sau Parigi sau Bucuresti, Timisoara, asa ca vedeti ce sa intimpla acolo!!!!! Aici in Chisinau este un paradis in comparatie!! Clar ca trebuie atentie pentru apartamente dar capitala este linistita si femeie pot sa plimba pina noapte.... Protv sinteti exagerati!
 • dumitru (26.09.2014 20:39)
  SE ASCUND MULTE CRIME. MULTE DOSARE SE CLASEAZA. ASTAI MOLDOVA. TARA BANDITILOR.
 • lll (26.09.2014 21:11)
  da sunt de acord,,,in Europa noaptea o femeie sa plimbe in oras ulalala poti sa fii violata,,,,,,,,eu locuiesc in franta de multi ani si sotul meu e francez,,,,el numi permite sa stau cu fetele afara tirziu,,,sau daca stau tirziu el vine si ma ea ca el stie ce se intimpla,,,,,,,,,,,l a metroul nu departe unde traiesc la ora 21.00 seara fata asteapta la statie trenul in metro si a fost violata de doi si oamenii care stateau la statie aveau frica sa bage nasul dobitoci ,,,,ce p... mea frica sai ai daca era statiea plina si nu puteti dobori doi dobitoci care violeaza o femeie,,,eaca Europa da voi spuneti de Chisinau,,,,,,,am trait in Chisinau si stiu acolo eu pina dimineata eram in orash si nici in taxi frica nu aveai sa te urci ,,,,,,,,,,chisinaul eu socot e cel mai linistita capitala,,,,toate tarile din Europa leam cutreerat si am vazut ce se intimlpa noaptea acolo,,,,,,,transpor tul public merge pina la 12 de noaptea daca inemeresti de la 21.00 pina la 12 noaptea dai peste drogati ,,bolnavi psihc sau bauti,,nu exagerati protv voi faceti don musca elefant
 • vitas . (30.09.2014 15:18)
  lasa sa vina in sat albinet- vechi r.falesti si o sa vedetiii adevarata criminalitate si narcomanie

Fă-ți EUROPA ACASĂ!

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn