Google+

Astazi, la Stirile PRO TV: Moldovenii nu au incredere in oamenii legii, iar uniforma nu mai este respectata. Cine este politistul-model

Astazi, la Stirile PRO TV: Moldovenii nu au incredere in oamenii legii, iar uniforma nu mai este respectata. Cine este politistul-model
Embed:

Moldovenii nu prea mai au incredere in oamenii legii. Uneori se ajunge la cazuri in care politistii sunt batjocoriti si injurati.

 

Asa ca acum unii politisti incearca sa spele imaginea patata. Asa cum o face Roman Nicorici din Drochia. Despre el toata lumea spune ca este cel mai sever si corect om al legii din oras.

 

Despre politistul model, dar si despre imaginea politiei vorbim intr-un nou reportaj din Campania Fa-ti Europa Acasa.

Ai vazut, ai fotografiat sau ai filmat o bucatica de Europa in Moldova? Stii pe cineva care ne poate servi drept exemplu? Sau dimpotriva, ai gasit lucruri care arata ca inca avem probleme grave si drumul spre Europa este lung si anevoios? Arata-le tuturor! Foloseste formularul de mai jos ca sa ne trimiti fotografii, imagini video sau pur si simplu informatii despre toate aceste lucruri. Astfel, ne vom face impreuna Europa la noi acasa!

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
 • ed (15.10.2014 11:21)
  Care politie in MOLDOVA...acum politie protejeaza biznesul moldovenesc pentru ce si string banii..dar cei care nu vor sa plateasca sunt intentate dosare penale...ce sa mergem departe ministru Recean cind a fost scandalul cela cu (il trasnesc cu capul de asfalt)el trebuea de odata sa fi fost fugarit din MAI...dar ce sa intimplat toti sau facut ca nici nu a fost nimic...dar acolo mergea vorba despre protectionism...poli tia de mult nu isi mai face obligatiunile..acum politia seamana mai degraba cu niste S.R.L dar MAI este o societate pe actiuni...Rusine MAI
 • elena (15.10.2014 11:21)
  nu prea merita el sa fie acel politist model
 • SURA (15.10.2014 11:44)
  IN POLITIA RUTIERA ACTIVIAZA NUMAI RISURI CARE NU VOR SA LUCREZE NORMAL.
 • ed (15.10.2014 11:47)
  mai sint de alde dinsu...numai ese la pensie si is milionari...pur si simplu face colb nimic altceva...daca era un politist corect de mult era fugarit din politie...nui secret ca fiecare politist trebuie sa dea planul in ficare luna...cei care nu string banii de pe sector ii fugaresc din politie..lui Recean ii trebuie nu politisti,dar casierii si rechetirii care sai aduca bani..
 • sunt multi (15.10.2014 11:59)
  Foarte multi politisti sunt integri si isi fac lucrul onest...dar din pacate lumea vede doar partea negativa...si sunt mediatizati cei care se afla acolo din greseala
 • buna idee (15.10.2014 12:04)
  Buna campanie Cei care isi fac acasa o bucata de piine trebuie sustinuti. Poate a veni o zi cind se vor intoarce cei plecati peste hotare sa investeasca in tarisoara asta.
 • elena (15.10.2014 13:13)
  cum poate o persoana atit de tinara sa fie model? de ce nu a fost prezentata o persoana cu mai mare staj de munca in acest domeniu? sau se arata aici persoane numai cu neamuri prin partide?
 • Skiatos (15.10.2014 13:49)
  Nu exista politie la noi...Exista numai oameni care au platit sa intre in politie si majoritatea sunt tzarani plouati care nu stiu a vorbi si nu au o educatie decenta...Politia la noi se ocupa numai cu lucruri murdare si stiu a bate oamenii si ai injosi...Nu au simt omenesc in ei...Am ocazia sa ii vad in fiecare zi siaud cum vorbesc si ce educatie au ei... Niciun cetatean din Moldova nu are increderein politie fiindca sunt "Porci Ucigasi"
 • 123 (15.10.2014 13:57)
  nu doar politistii is de vina, sunt si multi oameni pe care nu-i poti numi altfel decat "risuri"
 • Skiatos (15.10.2014 13:58)
  Nu exista politie la noi...Exista numai oameni care au platit sa intre in politie si majoritatea sunt care nu stiu a vorbi si nu au o educatie decenta...Politia la noi se ocupa numai cu lucruri murdare si stiu a bate oamenii si ai injosi...Nu au simt omenesc in ei...Am ocazia sa ii vad in fiecare zi si aud cum vorbesc si ce educatie au ei... Niciun cetatean din Moldova nu are incredere in politie fiindca sunt "Porci Ucigasi"
 • adevar (15.10.2014 14:47)
  MAI tine krisa businesului funebru din Moldova si da amenzi doar celor care nu dau bani.Recean protejeaza vinzare ilegala de spirt , tigari, otravuri, petarde, telefoane si multe alte lucruri interzise.Amintesc despre comerciantii ilegali din preajma pietii centrale si de protectia comerciantilor de falsuri care trec vama ilegal.Mai pe scurt MENTI
 • pentru marii "critici literari" (15.10.2014 23:43)
  prosti...da multi mai sinteti oameni buni! cum va poate iesi atita mirsavie din gurile voastre si ce ginduri aveti in capatinile astea de varza. Uitindu-va sub nasurile voastre ati mai tace si ati chibzui, de parca toti ati fi esit din p**a de filosof. Si asa e dezordine si dezmat din cauza unor "destepti" alt de voi, si daca nu ar mai exista politie si nu v-ar mai da cite una la moaca sau sub coaste, ati pieri cu tot cu constiinta voastra "desteapta". V-au adoptat si lege mai anu trecut, v-au dat si drepturi de pi****si si v-au lungit limbile sa puteti filosofa si linge mentii in cur! Succese baietilor din politie rabdare si curaj in lupta cu prostii!!!
 • andrei (19.10.2014 09:22)
  intradevar asa si este
 • Молдованка (19.10.2014 09:47)
  не даверяют значит они не заслуживаю т доверия , мне не встречальс я токой полицейски й в Молдове каторый остовалься человеком о потом уже служешим закона . Соприкосно вение к власти у нас всех портит как епидемия .
 • serj (19.10.2014 10:00)
  Cei cu voi acest Roma a luat mita intotdeauna , el arepe cineva sus in mai, si deaceea sa "ridicat"
 • VeRA (19.10.2014 10:15)
  Care politie? Vai de capul lor bietii oameni au un salariu vai de ei. Un chelner si mai mult are. Faceti o reforma care sa fie reforma. Dotatii asa cum trebuie. Luati doar cadre competente. A umbla cu bastonul de snikers in mina asta nu inseamna inca securitate. Banditii umbla cu Porsche Cayenne da politia umbla cu Dacia Lahan. Timpenie da nu alta. Da mai sunt si cu Niva si cu VAZ. Da de calculatoare moderne si o infrastructura real time asta deja e fantastica.
 • brrrrrrrrrrrr (19.10.2014 10:15)
  eu me tem mai mult de politie decit de hoti si banditi!
 • Vlad (19.10.2014 10:25)
  Daca sa vorbim la capitolul incredere cam nu stiu ce ar avea de pazit pe aicea prin maldova. Cam tot sa furat. Poate la banditei care so legalizat iaca pe ei ior pazi. Eu nu vad rostul in ei.Din ALTA parte o sursa de buget. Daca nu aveam economie punem amenzi supte din deget. Exemplu: sunt portiuni de drum unde liber mergi cu 70 km ei pun 50 Da pe altele adauga sau scot un semn. Ei si o pus camere si numarul de accidente tragice au crescut de 13 ori. Ei si ce?
 • Miron (19.10.2014 12:38)
  Despre ce politie vorbim.Cine conduce cu acest ninister? Slavik Ciobanu BAY Aura. Recean este unealta Partidului Liberal Democrat prin care se fac toate fardelegile in MAI. Incepind de la corpul suprem si terminind cu dericatoarele toti se numesc pe linie de partid. Cei ce nu sint loiali "verzilor" sint eliminati din sistem. Profesionisti adevarati practic nu au mai ramas, sint doar cei ce servesc cu credinta intereselor de grup si celor de partid. In toate subdiviziunile mai importante pe linga sefii ce detin functii legale au mai fost inventate de Recian cite o functie de "смотрящий" care lucreaza pentru partid in prag de alegeri. Dar voi vreti imaginea politiei. CARE IMAGINE?????
 • ion (19.10.2014 13:20)
  politiea din moldova este rusinea societatii, sunt murdari la creer necarturari,lacomi, falsi,si plini de rautate si invidie, daca nu schimbam mentalitatea politiei se va termina rau... corupti corupti corupti derbedei fara creer..
 • victor (19.10.2014 13:37)
  Sint de acord cu Ed . MAI este o SRL care stringe bani . Eu activez la Pietile din Centru si vad cum Politiea strinje bani de la comertiantii stradali de pe strada M.Varlam si Tighina si le permite sa vinda pe trotuara , dar noi care activam in piete avem si autorizatie si patente si sintem tare des controlati de politia economoca si platim cite 1000-1500 lei mita
 • Ira (19.10.2014 14:47)
  Молдовака (19.10.2014 09:47) La ce mai scrii ruseste daca nu stii ce te scremi in zadar. Una la mine din sat dupa 3 luni la Chisinau o venit acsa si zice ca dami am uitat pe maldaveneste. Si zice : Vai ce fer senin si eu ii zic vai ce voae proasta. Vorbeste moldoveneste si nu te fa de ris.
 • Ian (19.10.2014 17:50)
  Ar fi bine ca cei de la conducere sa majoreze salariile politistilor, dar sa nu se umple buzunarele lor...sunt politisti care activeaza o viata in MAI si nu au un loc de trai, dar muncesc din noapte in noapte.
 • PROMD (19.10.2014 18:41)
  Chiar de exista Politisti corecti, mult nu o tin, sistemul mucegait inca nu sa spalat bine, In timp devine si el, inconstient, la fel de nedumerit... Deshi uneori Moldovenii , nu tori, unii, trebuie pieptanati, ca multi mai sunt cu freza zburlita.
 • taul ][][][][][][ (19.10.2014 19:40)
  da ii is tati tot una daca ii politist apiisa stii ca nu mai are obraz de fel e ca o hiena nu te mai crede adevarat
 • alina (19.10.2014 20:33)
  poate sint si politisti care lucreaza corect dupa legi dar foarte rar in primul rind politistul trebue sa in vete o scoala cursuri sau psihologiea cum trebue sa vorbeasca cu ceteteni si sa conmpoarte .. foarte urit se conporta si bruscal de atita nu au incredere cetateni speram o scinmbare mai buna
 • Sergiu (19.10.2014 20:37)
  Totul in tara noastra de pinde capul de sus , fiecare cioban cum sa alege oile asa si le are.Daca se cumpara functile de ministru de ce se nu se cumpere si functii de inspectori.
 • vova (26.10.2014 11:35)
  kare naxren modeli uitateva la formele lora si la dinsii tacneak cobeni dar vor in europa risuri

Fă-ți EUROPA ACASĂ!

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn