Google+

Astazi, la Stirile PRO TV: Un producator de mere din Soroca ne invata cum se cucereste Europa

Astazi, la Stirile PRO TV: Un producator de mere din Soroca ne invata cum se cucereste Europa
Embed:

Pentru ca fructele noastre nu mai au acces in Rusia, producatorii moldoveni sunt nevoiti sa faca din ele suc, iar autoritatile - placinte.


Bem suc, mancam placinte si ne plangem ca n-avem solutii. Un agricultor din Soroca insa, isi exporta aproape toata productia pe piata europeana. 

 

Constantin FURCULITA, EXPORTATOR CARE A REUSIT: “Ne dams seama ca sunt piete grele, dar ele trebuiau cucerite.”

 

Claudia BEJAN, IMPORTATOR ROMANIA: “De ce mere de la dl Furculita? Simplu, pentru gust.”

 

Cum i-a reusit lui Furculita sa ajunga acolo unde alti agricultori doar isi doresc, va spunem astazi la stirile PRO TV, intr-un nou reportaj din campania “Fa-ti Europa acasa!”

Ai vazut, ai fotografiat sau ai filmat o bucatica de Europa in Moldova? Stii pe cineva care ne poate servi drept exemplu? Sau dimpotriva, ai gasit lucruri care arata ca inca avem probleme grave si drumul spre Europa este lung si anevoios? Arata-le tuturor! Foloseste formularul de mai jos ca sa ne trimiti fotografii, imagini video sau pur si simplu informatii despre toate aceste lucruri. Astfel, ne vom face impreuna Europa la noi acasa!

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
 • fr (22.10.2014 11:42)
  Stimati agricultori va compatimesc din suflet, dar toata epopeea asta se va finaliza cu insolvabilitatea voastra, iar livezile veti fi "nevoiti" sa le vindeti la preturi de nimic "europenilor". Sunt niste trucuri care functioneaza demult sub sloganuri pompoase, iar cei care trebuie sa va protejeze si sa va subventioneze sunt simpli intermediari care promoveaza interese straine. O sa fi fiti angajati pe terenurile voastre de odinioara si atunci o sa intelegeti izul feudal care este indus tarii cu atita forta.
 • guga (22.10.2014 15:12)
  Eu am cumparat mere din supermarcet in Italia, si s-a nimerit si un mar din Moldova, ah ce bun era.

Fă-ți EUROPA ACASĂ!

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn