Google+

Astazi, la PRO TV: Scoli eminente si scoli repetente. Un subiect despre reforma in educatie si banii parintilor

Astazi, la PRO TV: Scoli eminente si scoli repetente. Un subiect despre reforma in educatie si banii parintilor
Embed:

Un liceu din Singerei a renuntat la taxele parintilor pentru ca are un buget de milioane. Iar elevii au parte de conditii foarte bune.


Televizoare, monitoare, proiectoare, iar pentru cei mai mari - table interactive pe care lectiile sunt prezentate in imagini 3D. 

 

Intre timp, la Trifanesti, toti cei 10 elevi ai scolii invata intr-o clasa desi sunt de varste diferite si fac educatia fizica pe hol. 

 

De ce unele institutii pot crea conditii, iar altele nu? De ce unele scolile golesc buzunarele parintilor si pana unde va merge reforma in educatie? Despre toate acestea vorbim astazi la Stirile PRO TV, intr-un nou reportaj din campania “Fa-ti Europa acasa!”

Ai vazut, ai fotografiat sau ai filmat o bucatica de Europa in Moldova? Stii pe cineva care ne poate servi drept exemplu? Sau dimpotriva, ai gasit lucruri care arata ca inca avem probleme grave si drumul spre Europa este lung si anevoios? Arata-le tuturor! Foloseste formularul de mai jos ca sa ne trimiti fotografii, imagini video sau pur si simplu informatii despre toate aceste lucruri. Astfel, ne vom face impreuna Europa la noi acasa!

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
 • Valeriu (26.10.2014 10:24)
  ProTV puneti in pzdms reclama voastra la urma! Sa ma ca# pe reclama voastra!
 • laima (26.10.2014 12:16)
  NE PUTETI DA UN CAZ DE FURT SAU DE SPALARE DE BANI IN CONSTRUCTIE ASA CUM A FOST CU DOMNU CRUDU NU CRED SA PUBLICAT STIT NUMAI SA VA LAUDATI OAMEN CU DOSARE PENALE STAU IN FUNCTII DE CONDUCERE TOT NU STITI CA DOAMNA COLIN IRINA
 • Olga (26.10.2014 12:25)
  Aceasi problema exista si in gradinita nr. 145 de la Buiucani, toata mobila, albituri, vesela,fondatii diverse ilegale, jucarii etc se procura doar cu banii parintilor, nu se finanteaza nici reparatiile anuale ale grupelor, halal de asa conducere, sa fie schimbate placatele - denumita in gradinita privata, daca primaria nu acorda nimic finante!!!
 • Ion (26.10.2014 14:01)
  Nu este corect acest subiect! Pentru ca doar in acest an conducerea liceului a refuzat bani parintilor, dar pina acum tot parinti au facut bugetul liceului de milioane. Si acel laptop si acel proector tot sunt cumparati din bani parintilor. Da in liceu sunt foarte bune conditii de a invata, dar toate aste sau facut tot cu ajutorul parintilor!..
 • zina (26.10.2014 14:56)
  de acord cu Olga-de ce nu se fac controluri ,comisii in toate scolile tarii,si mai mult pe la sate,altii au studiat pentru profesia de profesor si docter numai ca au mita,si eu special mi-am ales o profesie unde imi dau mita
 • (26.10.2014 15:49)
  Invatamintul este obligator acum pina in clasa a 12 da,din cita vilva s-a facut cu reforma asta ,pai e si finantat de stat,conditiile sunt acelea pe care le ofera statul nostru fantastic,sa nu dam noi parintiii nici un ban atunci ar invata copii nostri in grajd nu in clase asa ca PROTV sa puneti intrebarea asta acolo sus la FILAT si la toti banditii din tara...
 • Nadejda (26.10.2014 20:01)
  Inainte de a lauda o scoala e nevoie sa verificati informatia de doua ori. Daca este folosita tehnica de ultima generatie tot timpul sau numai cind vine PRO TV si de unde s-a format bugetul de milioane de pina acum. Mai intrebati si parintii.
 • mo! pt. zina (26.10.2014 21:46)
  ... m*ie vou,da nu mita...asa preama- n- ī-sīlī...
 • Antonfreka pt. zina (26.10.2014 23:57)
  ... pasarea pe limba ei piere, dati-o-n p*la de treba , daca ai ajuns tu mîrlo sa afirmi asa ceva , de unde cultura ,educatie ? voi chiar nu va dati seama ca gindirea si prostia muldavneasca ne otraveste pe noi insine , traiti in simbioza cu prostia si va place , pentruca sunteti ieftini , vinduti, cuvintele :demnitate , onoare va sunt straine asa cum ajung sa fie straine si progeniturilor voastre , nu aveti nimic sfint in voi , da si as mai dori sa deschid un bordel tu nu poti sa mi livrezi niste eleve mai intrbate, nu de alta da ma uit ca esti deschisa la dialog de afaceri chiestii trestii...

Fă-ți EUROPA ACASĂ!

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn