Google+

Astazi, la Stirile PRO TV: Piedicile din mediul de afaceri moldovenesc. Cat avem de pierdut din cauza ca tinem investitiile departe

Astazi, la Stirile PRO TV: Piedicile din mediul de afaceri moldovenesc. Cat avem de pierdut din cauza ca tinem investitiile departe
Embed:

Mediul de afaceri moldovenesc este un izvor nesecat de surprize pentru investitori, fie ei mici sau mari, straini sau moldoveni. Iar europenii au un lant de obiectii in acest domeniu.Natalia BOLOHAN, TANAR INTREPRINZATOR: "in Republica Moldova daca intrebi pe cineva cum e sa faci afaceri toata lumea o sa spuna ca e foarte greu."

 

Nicolas Nicula s-a indarjit sa lupte cu sistemul si a creat o afacere gigant in Moldova - o fabrica de covoare. 

 

"e cam tot aceea ce faceau bunicile noastre, doar ca mai rapid si mai modern."

 

Covoarele de la Ungheni ne duc astazi faima in toata lumea.

 

Nicolas NICULA, ANTREPRENOR DE SUCCES: "In Europa, in toate tarile exportam , in est la fel, in Japonia."

 

Care sunt petele negre ce impiedica dezvoltarea unui mediu de afaceri prietenos si cat avem de pierdut din cauza ca tinem investitiile departe de tara noastra, aflati dintr-un nou reportaj din campania "Fa-ti Europa Acasa", astazi la stirile PRO TV.

Ai vazut, ai fotografiat sau ai filmat o bucatica de Europa in Moldova? Stii pe cineva care ne poate servi drept exemplu? Sau dimpotriva, ai gasit lucruri care arata ca inca avem probleme grave si drumul spre Europa este lung si anevoios? Arata-le tuturor! Foloseste formularul de mai jos ca sa ne trimiti fotografii, imagini video sau pur si simplu informatii despre toate aceste lucruri. Astfel, ne vom face impreuna Europa la noi acasa!

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
  • ion (29.10.2014 11:48)
    monopolizmul si banditii de la conducere
  • ueee (29.10.2014 12:22)
    la noi nu poti sa faci o afacere ca avem o coruptie mare in tara cind va fi o lege egala pentru toti ...

Fă-ți EUROPA ACASĂ!

    Stirile Pro TV iti recomanda
    Euro
    • Leu moldovenesc
      2.8 lei
    • Euro
      323 eur
    • Dolar S.U.A.
      323 usd
    • Leu romanesc
      323 ron
    • Rubla ruseasca
      4 rub
    • Hrivna ucraineana
      4 uah
    • Leva bulgara
      4 bgn