Google+

Astazi, la Stirile PRO TV: Respectul fata de animale - lege in Europa. In Moldova, insa, lucrurile stau exact invers

Astazi, la Stirile PRO TV: Respectul fata de animale - lege in Europa. In Moldova, insa, lucrurile stau exact invers
Embed:

Europa este cunoscuta pentru faptul ca respectul fata de animale este nu numai o valoare acceptata, ci si o prevedere din lege. Moldova schiopateaza rau la acest capitol.


" rapanului asta sa-i pun cip"

 

In satele moldovenesti, animalele sunt tinute in conditii insalubre. Si s-a ajuns pana la aceea ca un ponei a murit de foame intr-o scoala de hipism.

 

" noi le dam mancare putina, dar ei se volta, bat, cer."

 

Un olandez stabilit la Edinet si-a propus sa le arate moldovenilor ca nu este greu sa ai o atitudine umana fata de animale.

 

Jim BOYET, CRESCATOR DE VACI MODEL: "Trebuie să monitorizezi tot."

 

De ce este important sa tratam animalele cu respect si cat de straina este aceasta practica pentru moldoveni, vedeti intr-un nou subiect din campania "Fa-ti Europa Acasa", astazi la stirile PRO TV.

Ai vazut, ai fotografiat sau ai filmat o bucatica de Europa in Moldova? Stii pe cineva care ne poate servi drept exemplu? Sau dimpotriva, ai gasit lucruri care arata ca inca avem probleme grave si drumul spre Europa este lung si anevoios? Arata-le tuturor! Foloseste formularul de mai jos ca sa ne trimiti fotografii, imagini video sau pur si simplu informatii despre toate aceste lucruri. Astfel, ne vom face impreuna Europa la noi acasa!

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
 • DANTIST (05.11.2014 10:39)
  MOLDOVA NU POATE DA LA POREADCA ANIMALELE DIN PARLAMENT DA ACESTEA DE LA FERMA NICI ATITA.

Fă-ți EUROPA ACASĂ!

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn