Actrita Emilia Clarke (Daenerys din Game of Thrones) a dezvaluit ca a suferit mai multe anevrisme cerebrale, care au inceput dupa primul sezon din Game of Thrones.

Publicat:17.05.2019, 12:09

Intr-un eseu pentru New Yorker, Emilia a explicat ca a ajuns sa faca o interventie chirurgicala de urgenta in 2011 dupa ce a fost diagnosticata cu o hemoragie subarahnoidiana - un accident vascular cerebral in urma caruia o treime dintre pacienti risca decesul.

Cand s-a intors la lucru, sase saptamani mai tarziu, se gandea ca va muri "in fiecare minut al zilei".

In timpul unei aparitii la postul CBS, Emilia a dezvaluit mai multe informatii despre experientele ei si cateva fotografii din timpul spitalizarii.

"Practic, eram in sala de sport, cea mai ciudata durere. Am simtit brusc o presiune enorma si apoi foarte, foarte, foarte repede mi-am dat seama ca nu puteam sa stau si nu puteam merge si in acel moment am stiut ca creierul mi-a fost afectat''

.

Emilia a spus ca a suferit un al doilea anevrism doi ani mai tarziu, iar acesta i-a amenintat viata: "Cu al doilea anevrism, o parte din creierul meu chiar a murit. Daca o parte din creierul tau nu primeste sange pentru un minut, nu va mai functiona, e ca si cum ai un scurtcircuit."

Emilia a vorbit, de asemenea, despre efectele pe care anevrismele cerebrale le-au avut asupra sanatatii sale mintale, dar a adaugat ca revenirea la locul de munca, in cele din urma, "a salvat-o" de la a se gandi la propria mortalitate, scrie buzzfeed.com.

.

Imagini: CBS SUNDAY MORNING/ Youtube