A fost haos la unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Franta. Sute de imigranti au ocupat Panteonul din Paris si au cerut o intrevedere cu premierul, fiind nemultumiti ca autoritatile nu vor sa le elibereze acte pentru a se afla in aceasta tara. A intervenit politia, iar totul a degenerat in violente.

Publicat:13.07.2019, 19:09

Cu bate si gaze lacrimogene, politia franceza a incercat sa-i opreasca pe imigrantii, care au iesit la protest. Multi au reusit sa scape de oamenii legii si au luat-o la fuga. Zeci, insa, au fost retinuti. La manifestatii au participat in jur de 700 de persoane. 

Imigrantii au ocupat unul dintre cele mai importante edificii din inima Parisului. Au scandat lozinci si au tinut discursuri, nemultumiti ca nu pot primi acte pentru a se afla si a munci in Franta. 

Oamenii au numit miscarea lor “Vestele negre” si au cerut o intrevedere cu premierul francez, ca sa gaseasca o solutie pentru situatia lor, lucru care nu s-a mai intamplat. Politia a intrat in cladirea Panteonului si a scos protestatarii.