Un sofer a murit la spital dupa ce echipamentul de iluminat pe care il descarca la Expo Tel Aviv a cazut peste el, potrivit Jerusalem Post.

Publicat:16.05.2019, 13:05

Muncitorul, in varsta de 66 de ani, din Pardes Hanna, a fost tratat la fata locului de medici si transferat in stare grava la Ichilov Hospital din Tel Aviv, a anuntat Politia, potrivit News.ro.

Un purtator de cuvant al spitalului a spus ca barbatul a fost adus la terapie intensiva si dupa eforturi ale medicilor de a-l resuscita au declarat decesul.  

"Suntem foarte intristati de moartea soferului care a fost ranit saptamana aceasta in timp ce descarca un camion cu echipament tehnic. Gandurile si condoleantele noastre se indreapta catre familia sa", se arata in comunicatul televiziunii Kan catre familia celui decedat.

"Prioritatea noastra este intotdeauna siguranta si securitatea tuturor celor implicati in organizarea concursului Eurovision si, conform protocolului, colaboram cu autoritatile", se arata in comunicat. 

Marti seara, a avut loc prima semifinala a concursului european care s-a incheiat cu victoria a 10 tari din 17 participante. Cehia, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Australia, Islanda, San Marino si Slovenia vor evolua in finala.

A doua semifinala, in care va concura si Republica Moldova, va avea loc joi seara. 

Sursa: