Un Ferrari a rasturnat un camion romanesc pe o autostrada din Germania. 500.000 € sunt pagubele accidentului, nu mai putin de 23 de tone de whiskey fiind complet pierdute.

Publicat:02.09.2019, 10:10

Un camion romanesc incarcat cu sticle de whiskey s-a rasturnat la mijlocul saptamanii trecute pe A2 la Gutersloh, lovit de un Ferrari. 

Masina sport, care rula pe banda din stanga, s-a izbit violent de balustrada de pe axul autostrazii, dupa ce i-a explodat un pneu, la viteza extrem de mare, scrie mt.de. De acolo, bolidul de lux a fost aruncat pe banda din dreapta, intr-un camion condus de un sofer roman, incarcat cu 23 de tone de whiskey. 

Soferul roman in varsta de 60 de ani a pierdut controlul TIR-ului si acesta s-a rasturant pe partea dreapta. In urma impactului, atat camionul cat si Ferrari-ul au suferit daune totale, iar toata cantitatea de whiskey, care era imbuteliata in sticle, s-a pierdut. 

Sursa citata scrie ca daunele depasesc 500.000 de euro.

Din fericire, atat soferul roman de camion, cat si cei doi ocupanti ai Ferrari-ului, soferul de 48 de ani si fiul lui de 15 ani, au scapat cu rani minore. 

Autostrada a fost blocata pe un sens de mers timp de aproape 6 ore.

Sursa: