Igor Dodon s-a intalnit cu ambasadorul SUA in RM, Dereck J. Hogan. In cadrul intrevederii, oficialii au discutat despre situatia politica din tara. Despre asta, Igor Dodon a scris pe pagina sa de Fcebook.

Publicat:14.06.2019, 13:09

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: "Am discutat agenda actuala a dialogului bilateral, reconfirmind interesul ambelor parti pentru aprofundarea cooperarii in toate domeniile de interes reciproc.

Referindu-ne la situatia politica interna din Republica Moldova, am fost unanimi in opinia privind necesitatea mentinerii stabilitatii in tara noastra. In context, am subliniat ca marsul planificat pentru ziua de 16 iunie, in sustinerea noii guvernari legitime, poarta un caracter exclusiv pasnic. De asemenea, am subliniat ca Administratia Presedintelui este in contact permanent cu noua majoritate parlamentara constituita din fractiunile PSRM si ACUM, precum si cu Guvernul Maiei Sandu. Prin eforturi comune, vom asigura transmiterea pasnica a puterii, intru binele poporului din tara noastra, precum si vom pastra relatiile reciproc avantajoase cu partenerii externi ai RM".