Ion Ceban a scris pe pagina sa de facebook cum vede organizarea Consiliului Politic de catre democrati si deciziile luate in cadrul sedintei ce va avea loc maine.

Publicat:13.06.2019, 19:33

"Pe scurt despre perceptia mea in ceea ce priveste Consiliul Politic de miine al PDM.

1. Eu cred ca decizia e luata de Plahotniuc, dar trebuie legitimata de Consiliul Politic pentru a parea ca intreaga formatiune este de acord cu aceasta decizie. Intr-un fel decizia va fi Noi nu cedam. Iar pentru asta trebuie sa ne asiguram ca vom avea si noi oameni multi in PMAN (PSRM si ACUM au invitat lumea la Parlament.) Cea mai stupida decizie desigur in aceste circumstante, cind toate statele de la vest la est au recunoscut Guvernul nou si Parlamentul, suportul pe intern este unul maxim, dar vorba ceea “arde curul”...respectiv trebuie sa asiguram ca este o decizie colectiva. Eu presupun ca in PDM sint foarte multe voci care se vor opune, dar va fi intr-un fel daca voi nu ma vreti, eu va vreau.

2. Cum vor incerca sa faca:

a. Sa oblige bugetarii, majoritatea din care nu mai au ochi sa ii vada, prin tentative de intimidare si sperietori cu demisii;

b. Alte categorii prin motivare financiara;

c. Țutu si echipele.

3. Decizia data survine dupa ce presedintele, PSRM si blocul ACUM au anuntat despre marsul poporului pentru duminica.", scrie Ion Ceban pe pagina sa de facebook.