Se fac trei ani de cand interpreta a renuntat la carne, iar asta a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o pana acum.

Publicat:28.11.2018, 13:38

 

Nicoleta Sava-Hanganu a creat magie in bucataria de la Gusturile se discuta. Artista a pregatit vinete umplute cu legume. Pentru Silvia Petrov a fost o placere sa-i dea o mana de ajutor frumoasei brunete, iar pentru Petru Chicu insa, un carnivor convins, intregul proces de gatire a fost ca un chin. 

 

Marea aventura cu legume s-a incheiat insa frumos. Salata din quinoa cu avocado si legumele la cuptor au creat un tablou perfect de toamna pe masa. Asadar, un start bun pentru perioada postului.  

Salata de quinoa cu avocado si rosii este o alternativa buna pentru o cina fara calorii. Quinoa este considerat un aliment minune, deoarece nu numai ca are o cantitate enorma de vitamine si minerale, ci si compusi organici si alti nutrienti, care pot avea un impact enorm asupra sanatatii noastre. Semintele de quinoa regleaza nivelul de glucoza in sange, imbunatatesc procesul digestiv si previn bolile cardiovasculare.  

Sursa foto: Google.com; Facebook.com