Korina Leonte este vegetariana de 10 ani si cu siguranta te poate inspira la capitolul alegerea retetelor in prioada de post.

Publicat:28.11.2018, 14:43

Iata ca a inceput Postul Craciunului, pe langa gandurile pozitive si faptele bune, alimentatia este la fel un subiect controversat. Daca pentru cineva sunt cateva saptamani cam dificile, se pare ca nu e la fel si pentru Korina:  "Postul este un exercitiu. Eu sunt vegetariana de 10 ani, pentru mine este obisnuinta."

Pe 1 decembrie va avea loc un evenimenit interesant, unde poti afla multe informatii utile despre bucataria vegetariana. La cel de-al IV seminar organizata de Korina se va discuta despre - Legume la cuptor in oala de lut cu mirodenii, dar si despre Turtele Chapati.

Invitata a spus ca oamenii se arata mult mai interesati de asemenea intalniri, anume acum cand este post: "Lumea isi doreste sa stie mai mult in aceasta perioada."


Bruneta este pasionata nu doar de alimentatia sanatoasa, condimente, dar si despre astrologie. Afla care sunt recomandarile specialistei. 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com