Bucatareasa unei gradinite din Causeni a fost acuzata de furt de cativa angajati ai primariei din oras. Acestia sustin ca au surprins momentul in care femeia scoate din institutie mai multe produse alimentare care de fapt ar fi trebuit sa ajunga in farfuriile copiilor. Nu am reusit sa vorbim cu femeia, iar directoarea gradinitei ne-a spus ca va investiga incidentul.

Publicat:21.05.2019, 21:59

Cei doi martori, care sunt angajati ai primariei Causeni, spun ca au vazut-o pe bucatareasa iesind din gradinita cu o caldare plina cu mancare, pe care ar fi ascuns-o ulterior intr-o anexa parasita de pe teritoriul institutiei.

„O doamna imbracata in alb, vreo 40 de ani. O ora in urma. Eram peste drum si am vazut cum a adus galeata plina si a pus o sacosa. Eu am venit si m-am uitat.”

„Imi pare rau, mancarea copiilor o iau. Poate cu adevarat, salariile sunt mici. Dar cred cu un pachet era suficient, dar nu trei.”

Directoarea gradinitei sustine ca astfel de cazuri nu s-au mai intamplat in institutia pe care o conduce.

Nadejda SMATOC, DIRECTOAREA GRADINITEI: „Nu m-am asteptat de la angajatii mei. Dupa cazul dat, probabil va fi eliberata din functie.”

Bucatareasa nu a fost de gasit astazi pentru a ne oferi o explicatie. Directoarea gradinitei ne-a spus ca a programat pentru maine o sedinta cu toti angajatii, in cadrul careia va stabili ce s-a intamplat mai exact.