Boston Bruins este la un pas de ultimul act al Ligii Nord-Americane de hochei. Ursii i-au invins pentru a treia oara consecutiv pe cei de la Hurricanes. Gruparea canadiana mai are nevoie de o singura victorie pentru a se califica in marea finala.

Publicat:15.05.2019, 22:56

Prima repriza a duelului dintre Carolina Hurricanes si Boston Bruins a fost destul de linistita. Cele doua grupari au demonstrat un joc echilibrat, astfel, in pauza, scorul era de 0 la 0. In cea de-a doua parte, oaspetii au inceput excelent si au deschis scorul dupa un minut de joc, prin devierea senzationala al lui Chris Wagner.

Ursii au continuat sa domine adversarii, astfel, dupa cateva minute de la reusita lui Chris, Brad Marchand a dublat avantajul lui Bruins. 

Gazdele au avut o revenire de senzatie pe finalul celei de-a doua reprize, iar Calvin de Haan a marcat si a reaprins sperantele fanilor. Dar partea a doua nu a adus nimic nou pe tabela si Boston s-a impus cu 2 la 1. In urma acestui rezultat, Bruins mai are nevoie de o singura victorie pentru a obtine biletul spre marea finala. Urmatorul meci dintre cele doua echipe este programat peste doua zile, pe terenul celor de la Hurricanes.