Castig la limita pentru San Jose in play-off-ul Ligii Nationale de Hochei. Aseara, gruparea din California s-a impus cu scorul de 5 la 4 in prelungirile partidei cu cei de la Luis Blues. Astfel, San Jose face urmatorul pas catre finala Cupei Stanley si conduce la general cu 2 la 1.

Publicat:16.05.2019, 21:38

San Jose a inceput partida cu Luis Blues in forta, iar dupa 17 minute tabela de marcaj arata un scor de 2 la 0 pentru rechini. 

Batalia cea grea s-a dat in a doua repriza. In primele 2 minute s-au inscris doua goluri in ambele tabere, iar urmatoarele 18 minute au fost o teroare pentru San Jose, dupa ce Blues a reusit sa preia controlul meciului si sa rastoarne scorul. Tarasenko si dubla lui Perron au facut ca gruparea din Saint Luis sa conduca cu 4 la

In a treia repriza, rechinii au resuit sa egaleze prin Couture, iar meciul a ajuns in prelungiri. Karlsson a marcat golul decisiv si i-a dus pe San Jose spre o victorie spectaculoasa.

Astfel in urma acestui rezultat, San Jose conduce cu scorul general de 2 la 1 si este la doar un pas de marea finala a Cupei Stanley. Prima echipa ce ajunge la 4 victorii se va duela pentru marele trofeu. De partea cealalta, Boston Bruins o conduce cu 3 la 0 pe Carolina Hurricanes si este deja ca si calificata.