Echipa Milwaukee Bucks a inceput cu dreptul primul meci din semifinala Ligii Nord-Americane de baschet. Noaptea trecuta, cerbii s-au impus, la 8 puncte diferenta, pe terenul de acasa, in fata celor de la Toronto.

Publicat:16.05.2019, 21:32

Elevii lui Scott Skiles au inceput prost batalia de aseara. Astfel, prima repriza a fost condusa de oaspetii din Toronto, care s-au impus pe final la 11 puncte diferenta. Insa, in repriza secunda, jocul s-a intors spectaculos la 360 de grade. Cerbii au revenit pe teren, reusind mai multe aruncari superbe.

Dupa revenire de la vestiare, gazdele au continuat sa faca spectacol pe terenul de acasa. Gruparea din Wisconsin a demonstrat un joc minunat, reusind sa invinga in penultima repriza la 1 singur punct. Nebunia serii a inceput in ultima runda. Cerbii au demonstrat tarie de caracter, si i-au distrus pe adversari la un scor nebun. Astfel, in ultima partida, gazdele s-au impus cu un incredibil 32 la 17.

Urmatoarea batalie dintre cele doua echipe va avea loc peste doua zile, tot pe terenul celor de la Milwaukee Bucks. Echipa care ajunge prima la 4 succese se califica in marea finala.