Golden State Warriors, la cativa pasi de marea finala. Azi noapte, gruparea din California s-a impus din nou pe terenul de acasa, castigand cel de-al doilea meci din semifinala cu Portland la 3 puncte diferenta.

Publicat:17.05.2019, 19:17

Primele doua reprize au fost un dezastru pentru discipolii lui Steve Kerr. Oaspetii din Portland nu au avut mila fata de adversari, asa ca, inainte de a iesi in pauza cea mare, scorul pe tabela era la 15 puncte diferenta.

Dupa revenirea de la vestiare, gazdele au raspuns cu aceeasi metoda. Campioana ultimilor editii a revenit superb in joc, impunandu-se in repriza a treia cu scorul de 39 la 24.

Golden State Warriors a dictat legea pe teren si in ultima partida. Astfel, gruparea din Oakland, a obtinut cea de-a doua victorie in play-off-ul semifinalei, dupa ce s-a impus la 3 de puncte diferenta, scor general 114 la 111.

Cea de-a treia batalie dintre Golden State Warriors si Portland Trail va avea loc peste doua zile. De data aceasta, spectacolul se va desfasura pe terenul oaspetilor.