Kylian Mbappe a spart topul celor mai scumpi jucatori din lume, dupa ce a fost evaluat cu 252 de milioane de euro de catre Centrul International pentru Studii Sportive. Messi si Ronaldo se afla in spatele francezului.

Publicat:13.06.2019, 19:59

La doar 20 de ani, Kylian Mbappe a reusit sa se impuna in fotbalul mondial, atat la clubul sau cat si la nationala Frantei, cu care a castigat Campionatul Mondial din 2018. 

Topul celor mai scumpi jucatori este urmat de catre Mohamed Salah, atacantul celor de la  FC LIverpool. Dupa ce a reusit sa castige Liga Campionilor, egipteanul a fost evaluat la 219,6 milioane de euro. Pe locul trei este starul celor de la Manchester City, Raheem Sterling, cu 207,8 milioane.  

Cvintuplu castigator al Balonului de Aur, Lionel Messi, se afla pe pozita a patra cu 167,4 milioane de euro, fiind urmat de englezul Jadon Sancho cu 159,4 milioane, care se afla la Borrusia Dortmund. Vedeta celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo, se afla pe pozita 20, care valoreaza doar 118,1 milioane de euro. Topul a fost creat de Centrul International pentru Studii Sportive.