Dupa momentul istoric trait de Simona Halep, dar si de toti romanii care au urmarit plini de emotie finala de la Wimbledon, romanca si-a dorit sa le multumeasca tuturor celor care au sustinut-o si in mediul online.

Publicat:14.07.2019, 09:52

Simona a publicat pe pagina de Instagram o fotografie cu trofeul de la Wimbledon, precum si un mesaj pentru toti romanii: “Pentru voi!”

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon.

Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Wimbledon fanilor din arena londoneza, ea fiind felicitata si de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Citeste si 

CTP, despre victoria Simonei la Wimbledon: “Una dintre marile zile ale sportului romanesc”

Serena Williams a declarat, sambata, ca Simona Halep a jucat exceptional in finala de la Wimbledon si a subliniat ca merita toate felicitarile pentru victoria obtinuta.

Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, sambata, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Site-ul oficial al turneului de la Wimbledon a scris ca Simona Halep a uluit intreaga lume cu succesul ei de la All England Club

“Istoria nu pierde timpul ascultandu-i pe cei care spun ce este probabil sa se intample. Istoria tine cont doar de cei care fac sa se intample si in finala de la Wimbledon Simona Halep si-a scris mare numele ei. Favorita numarul 7, al carei nume nu aparea pe lista nimanui cu posibilii castigatori inainte de turneu, a devenit prima jucatoare romana din toate timpurile care obtine titlul la Wimbledon. Ea a uluit-o pe Serena Williams, i-a uluit pe cei de pe terenul central si aproape toata lumea de pe Planeta Tenis, triumfand in 55 de minute, cu o prestatie atat de plina de resurse, aproape fara cusur ca nu putea fi contracacrata”, se arata pe site-ul turneului.

Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, sambata, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.