Moment istoric pentru formatia de baschet Toronto Raptors. Formatia canadiana a castigat pentru prima oara in istorie, titlul NBA. Dupa o victorie dramatica, jucatorii dar si fanii au sarbatorit in stil mare.

Publicat:14.06.2019, 20:18

Cea de-a sasea etapa din finala NBA dintre Toronto si Warriors a inceput in forta. Dupa cateva cosuri excelente, Raptors au preluat conducerea si s-au impus in primul sfert cu 33 la 32. Nici in cel de-a doilea act, canadienii nu s-au lasat intimidati si au reusit sa plece la pauza cea mare cu un avantaj de 3 puncte.

Dupa revenirea pe teren, in cel de-al treilea sfert, baietii de la Golden State au mai prins la puteri si au reusit sa se impuna cu 31 la 26. Totusi Toronto a dominat ultima parte a partidei, iar scorul final a fost de 114 la 110 pentru Raptors.

Este pentru prima oara cand o echipa non-americana cucereste titlul NBA, astfel trofeul Larrt O`Brein, decernat campioanei va merge in Canada. Fiesta de dupa meci a continuat in vestiarele campionilor, iar la Toronto, a fost nebunie mare.