Barbatul din Cantemir care si-a omorat cu sange rece cei trei copii minori a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare.

Publicat:16.11.2016, 07:01

Potrivit Procuraturii, barbatul de 34 de ani a fost condamnat la 30 de ani inchisoare pentru omorul intentionat al propriilor trei fii minori, de cinci, trei si, respectiv, un an. 

Sentinta a fost dictata dupa ce procurorii au demonstrat ca, in vara acestui an, inculpatul, fiind in stare de ebrietate alcoolica avansata, dupa un conflict telefonic cu sotia sa pe motiv de gelozie, si-a injunghiat feciorii minori cu un cutit de bucatarie.

Imediat dupa comiterea crimei, barbatul a sunat politia, spunand de cele intamplate.


Sentinta este cu drept de atac conform prevederilor legale.

Cand a fost retinut, barbatul de la Cantemir  a vorbit astazi cu politistii si procurorii. El si-a recunoscut vina si le-a spus acestora ca a recurs la acest gest odios pentru ca nu ar fi vrut sa-si lase copiii pe mana sotiei, ca aceasta sa-si bata joc de ei.

Individul sustine ca mama copiilor sai avea o relatie cu un barbat din acelasi sat. 

A lasat un biletel de adio in care ii spune sotiei ca o iubeste si ca ar fi recurs la acest gest din gelozie. Potrivit politiei, individul nu are probleme psihice. 

Citeste si:


Detalii despre crima de la Cantemir, unde un tata si-a ucis trei copii minori, de 1, 4 si 6 ani, injunghiindu-i cu un cutit de bucatarie. Unde era mama micutilor si ce le-a povestit politistilor

Noi detalii despre tragedia de la Cantemir unde un tata si-a ucis copii, injunghiindu-i cu un cutit de bucatarie: barbatul a incercat sa se sinucida. Biletul de adio pe care l-a lasat - VIDEO