Google+

30 de zile de arest pentru cei patru presupusi atacatori de la Metro. Invinuitii spun ca dosarul este fabricat - VIDEO

30 de zile de arest pentru cei patru presupusi atacatori de la Metro. Invinuitii spun ca dosarul este fabricat - VIDEO
Embed:

30 de zile de arest in izolator pentru cei patru presupusi atacatori de la Metro. Decizia a fost luata astazi de judecatoria Centru, dupa ce acum 2 zile, inculpatii au fost eliberati din arest chiar din sala de judecata, iar peste cateva minute au fost retinuti din nou, doar ca intr-o alta cauza penala. Adusi astazi in fata instantei, invinuitii au declarat ca dosarul este fabricat.


“Se fac presiuni asupra mea şi asupra familiei mele. Ne şantajează procuratura. Acuzaţiile au fost fabricate, iar probele pe care ei le-au avut, s-au risipit în judecată. În rest, fără comentarii, eu mă simt rău, pentru că sunt în greva foamei.”


Dupa ce saptamana trecuta Curtea Constitutionala a hotarat ca arestul preventiv nu poate dura mai mult de un an, iar temenul unui mandat nu poate depasi 30 de zile, marti, Curtea de Apel i-a eliberat pe cei 4  din arest. Acestia insa au fost retinuti chiar peste cateva minute pentru o alta infractiune, mai exact pentru fals in acte. Potrivit procurorului Corneliu Bratunov, acesta ar fi un dosar separat ce nu are legatura cu atacul de la Metro, insa nu ne-a oferit mai multe detalii.

 

Atacul a avut loc in mai 2014 la centrul comercial Metro. Atunci, indivizi inarmati si cu cagule au atacat un grup de incasatori, au omorat soferul si au fugit cu peste un milion si jumatate de lei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn