O femeie din Balti a fost retinuta de CNA fiind suspectata de trafic de influenta. Aceasta a cerut de la mai multi tineri cate 500 de euro de la fiecare, iar in schimbul banilor i-a promis ca il va ajuta sa obtina permise de conducere.

Publicat:23.03.2018, 09:08

Potrivit CNA, femeia  ar fi cerut de la cel putin doua persoane cate 500 de euro de la fiecare si le-a spus ca poate influenta membrii comisiei de examinare sa aprecieze pozitiv cunostintele acestora si sa elibereze permisele de conducere de categoria "B". Dupa care, femeia ar mai fi cerut inca cate 1.500 de lei pentru a solutiona problema.

Cele doua persoane au mers la CNA si au denuntat-o pe femeie. In urma perchezitiilor efectuate ieri la domiciliul acesteia, ofiterii CNA au gasit mai multe seturi de documente de scolarizare, fapt ce confirma activitatea infractionala.

Femeia a fost retinuta pentru 72 de ore si daca va fi gasita vinovata, aceasta risca pana la 6 ani de puscarie sau pana la 200.000 de lei amenda.

Totodata, s-a stabilit ca femeia nu este la prima incalcare a legii, un dosar penal pornit pe escrocherie, fiind deja transmis instantei de judecata pentru luarea unei decizii.