Google+

Circulatia autobuzelor spre localitatile suburbane a fost restabilita. Anuntul facut de primarie

Intr-un comunicat de presa, primaria capitalei anunta ca traficul rutier pe strazile capitalei se desfasoara fara dificultati. La aceasta ora, transportul public de calatori, troleibuze si autobuze, circula pe toate liniile prevazute. Este de mentionat ca au fost restabilite integral itinerarele de circulatie ale rutelor de autobuz spre localitatile suburbane.

 

Primăria Chişinău informează că traficul rutier pe străzile capitalei se desfăşoară fără dificultăţi. La această oră, transportul public de călători, troleibuze şi autobuze, circulă pe toate liniile prevăzute. Este de menţionat că au fost restabilite integral itinerarele de circulaţie ale rutelor de autobuz spre localităţile suburbane.
  

La nivelul municipiului Chişinău, serviciile de deszăpezire continuă intervenţia pe străzile secundare, la staţiile de aşteptare, în curţile de blocuri, parcuri şi scuaruri.
 

Pe parcursul nopţii, drumarii au intervenit cu 60 de autospeciale la deszăpezirea străzilor din capitală şi a căilor de acces spre suburbii. Regia „Exdrupo” acţionează în continuare pe arterele unde circulă transportul public, cu 18 autospeciale la împrăştierea materialului antiderapant pentru evitarea formării gheţuşului.
 

În acelaşi timp, Regia locativ-comunală şi amenajare intervine la deszăpezire cu 36 de utilaje specializate, iar 350 de muncitori sunt antrenaţi la curăţarea şi presărarea materialului antiderapant în staţii, pe trotuare şi în intercartiere.
 

De asemenea, Î.M. „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” lucrează în parcuri, grădini publice, scuaruri, alei pietonale, cu utilaje de deszăpezire şi cu implicarea a 250 muncitori.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn