Google+

A fost retinut un suspect in cazul femeii gasite moarte in raul Nistru: cei doi s-ar fi cunoscut intr-un local din capitala. Cine este individul si ce arata expertiza medico-legala. Ultimele detalii - VIDEO

A fost retinut un suspect in cazul femeii gasite moarte in raul Nistru: cei doi s-ar fi cunoscut intr-un local din capitala. Cine este individul si ce arata expertiza medico-legala. Ultimele detalii - VIDEO
Embed:

A fost retinut un suspect in cazul femeii gasite acum cateva zile inecata in raul Nistru in apropiere de Vadul lui Voda. Procurorii cer astazi mandat de arestare pe numele acestuia.

 

Potrivit celor de la Procuratura, in cadrul investigatiilor, a fost identificată identitatea victimei. Este vorba despre o femeie de 41 de ani din capitala, iar expertiza medico-legală arata ca femeia a fost omorâtă şi aruncată în apelel râului Nistru.

 

In cadrul actiunilor de urmarire penala, procurorii si politistii au identificat un evenutal suspect in acest caz - un individ de 42 de ani, originar din raionul Criuleni, anterior judecat in Federeatia Rusa pentru diverse infractiuni, inclusiv pentru doua omoruri.

 

Fiind audiat de procurori, banuitul si-a recunoscut faptele si si-a descris pas cu pas crima.

 

Potrivit autoritatilor, victima ar fi facut cunostinta cu banuitul pe 13 iunie intr-un local din capitala, unde ar fi consumat impreuna bauturi alcoolice. Ulterior, acestia ar fi comandat un taxi cu care s-au deplasat spre orasul Vadul lui Voda, coborand in apropierea unor vile.

Intre ei s-ar fi iscat un conflict, iar barbatul i-ar fi luat lantul de aur de la gat, telefonul mobil, cerceii si inelul din aur. Dupa asta barbatul ar fi batut-o si sugrumat-o, iar pentru a ascunde urmele, a aruncat corpul neinsufletit al victimei in rau.

 

Individul a fost retinut in timp ce intentiona sa paraseasca teritoriul tarii si sa ajunga in Rusia. Oamenii legii au gasit la el lucrurile victimei pe care le-ar fi furat acesta inainte de a o omora.

 

Individul a fost retinut pe 16 iunie, iar astazi procurorii urmeaza sa ceara mandat de arestare pe numele individului. Suspectul risca inchisoare pe viata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn