Un sofer in varsta de 26 de ani din capitala a intrat cu masina intr-o groapa uriasa in asfalt, sapata de muncitorii de la Termoelectrica. Tanarul nu a patit nimic, in schimb, s-a ales cu o sperietura zdravana.

Publicat:12.10.2017, 05:45

Potrivit politiei incidentul a avut loc aseara in jurul orei 23. Soferul nu ar fi observat indicatoarele rutiere, s-a izbit intr-un baraj de fier,  apoi intr-o placa de beton, ca ulterior sa cada cu masina in groapa. Din fericire tanarul s-a ales doar cu o sperietura zdravana. Masina a fost scoasa azi dimineata. Oamenii care locuiesc in blocurile din apropiere cred ca de vina sunt muncitorii de la Termoelectrica, care nu ar fi securizat bine zona, unde au loc lucrari de modernizare a retelelor.

"Nu este nici o banda de protectie si a cazut drept in gaura asta. Aici ar trebuie sa fie un indicator ca sunt lucrari aici nu este nimic. Numai la noi se fac asa lucrari." 

 Si soferii sunt nemultumiti. Ei spun ca astfel de gropi pe drum sunt periculoase, mai ales noaptea.

"Nu sunt semne nu arde lumina.Aici noaptea nu arde de fel."

"E periculos trebuie sa se asigure si cei cu drumurile.Si placile de beton tot sunt pericol. Poate sa mearga cineva sa ajunga in placile de beton."

 Pe de alta parte, Termoelectrica sustine ca toate normele de securitate au fost respectate, iar placile de beton au fost aduse pentru a ingradi locul. Potrivit politiei, pentru ca a fost neatent, barbatul risca sase puncte de penalizare si 1500 de lei amenda.