Google+

A povestit pas cu pas cum a savarsit dublul omor. Ultimele detalii despre crima de la Soroca, unde un tanar de 22 de ani a ucis o femeie si pe fiica acesteia, date disparute inca acum o luna - VIDEO

A povestit pas cu pas cum a savarsit dublul omor. Ultimele detalii despre crima de la Soroca, unde un tanar de 22 de ani a ucis o femeie si pe fiica acesteia, date disparute inca acum o luna - VIDEO
Embed:

Un barbat suspectat de dublu omor la Soroca le-a povestit politistilor cum s-a intamplat totul. Individul de 22 de ani a recunoscut ca a ucis o femeie si pe fiica acesteia, date disparute inca acum o luna. Le-a dat foc, iar pe minora a violat-o. Acum el risca detentie pe viata.

 

Barbatul banuit de omorul femeii de 42 de ani si a fiicei sale de 15 ani a fost retinut marti, dupa ce un trecator a observat ramasitele unui cadavru carbonizat intr-o padure din apropierea satului Dumbraveni, Soroca. La doua zile dupa ce au fost alertati, oamenii legii au depistat alte oseminte, la o distanta de 1 km de primul cadavru.

 

Igor GLAVUTA, SEF DIR. COMBATEREA CRIMELOR GRAVE INI AL IGP: ”In urma masurilor speciale de investigatie facute s-a stabilit ca cadavrele sunt mama si fiica, originare din orasul Soroca.”

 

Din declaratiile banuitului, cele doua se indreptau spre Soroca, iar el s-a oferit sa le duca la destinatie. Pe drum insa s-a iscat o cearta, iar femeile au reusit sa sara din masina. Tanarul a coborat si le-a urmarit pana in padure. Apoi, le-a prins si le-a batut pana  si-au pierdut cunostinta.

 

Igor GLAVUTA, SEF DIR. COMBATEREA CRIMELOR GRAVE INI AL IGP: ”Ulterior li s-a dat foc cadavrelor. In timp ce le-a dat foc ambele erau in viata. Minora de 15 ani care a fost omorata, banuitul declara ca a intretinut relatii sexuale.” 

 

 Suspectul de 22 de ani a povestit politistilor pas cu pas cum a savarsit dublul omor.

 

”Am gasit o sticla de plastic in automobil, cu un tub de silicon am scurs un litru de benzina. Am stropit-o cu benzina.”

 

 In timpul audierilor tanarul a recunoscut o alta crima comisa in 2012, pe cand avea doar 16 ani. Suspectul impreuna cu o minora de 15 ani mergeau pe bicicleta, iar la un moment dat fata a cazut. Vazand ca nu da semne de viata, acesta sustine ca s-a speriat si a aruncat-o in iaz. Ambele crime au fost comise in apropierea aceleiasi localitati.

 

Suspectul a fost retinut pentru 72 de ore si risca detentie pe viata. Cele doua femei, mama si fiica au disparut pe data de 2 iulie, cand se indreptau spre Soroca pentru a cersi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn