A reparat 600 de gropi in asfalt in memoria fiului sau, mort intr-un accident provocat de drumurile proaste. Poveste unui om de afaceri din India, care cinsteste astfel memoria feciorului a facut inconjurul lumii. Barbatul incearca, totodata, sa atraga atentia autoritatilor asupra infrastructurii vechi.

Publicat:14.09.2018, 08:53


Acum trei ani, acest barbat si-a pierdut fiul intr-un accident rutier produs in Mumbai, din cauza unei gropi in asfalt. Era cu un prieten pe motocicleta cand au intrat intr-o groapa si au zburat pur si simplu in aer. Tanarul de 16 ani a murit la spital.

Dupa ce si-a pierdut fiul, barbatul a decis sa rezolve cumva problema drumurilor pline de gropi. Din 2015 si pana acum a astupat 600 de gropi in asfalt. Unele singur, altele cu ajutorul voluntarilor. Astfel a devenit un erou local. 

Dadarao BILHORE: “Atat timp cat voi trai si voi putea merge, voi scapa orasul de toate gropile.”

 Mumbai este cunoscut pentru calitatea extrem de proasta a drumurilor, fiind propus candva pentru Cartea Recordurilor ca orasul cu cele mai mari gropi, in numar de peste 27 de mii conform statisticilor neoficiale.

 Strazile sunt deteriorate din cauza ploilor musonice, care afecteaza infrastructura rutiera a Indiei, dar si reparatiile de proasta calitate. Potrivit statisticilor, aproape 4000 de oameni au murit anul trecut in accidentele produse din cauza gropilor in asfalt.