Patru moldoveni au fost raniti in urma impactului violent de la Sankt Petersburg, unde un autobuz care urma sa ajunga in tara noastra a intrat violent intr-un camion. Soferul autocarului, un cetatean moldovean, a fost internata la spital cu diferite rani.

Publicat:06.12.2018, 07:27

Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene al RM, Alexandru Roitman, in urma impactului puternic dintre cele doua vehicule, patru moldoveni au avut de suferit. Trei persoane au primit pe loc ingrijiri medicale, apoi si-au continuat drumul, cu un alt autocar. Soferul autobuzului a fost tranportat si internat la spital cu diferite rani. 

Un autobuz cu 14 moldoveni la bord s-a ciocnit ieri cu un camion in regiunea Pskov din Rusia. Patru persoane au fost ranite.

Potrivit presei ruse, autobuzul efectua ruta Sankt-Petersburg-Moldova si avea la bord 14 pasageri. Presa rusa scrie ca soferul care se afla la volanul autobuzului conducea cu viteza, iar la un moment dat a incercat sa evite impactul cu o masina care circula in fata sa. Astfel, fara ca sa se asigure, barbatul a intrat cu autobuzul pe contrasens si a izbit frontal un camion care venea pe directia opusa.

Impactul a fost atat de puternic, incat autocamionul a intrat practic in autocar. Cel putin cinci persoane au fost ranite si transportate la spital.