Google+

25 si 30 de zile de arest pentru administratorii localului "La Soacra" - VIDEO

25 si 30 de zile de arest pentru administratorii localului "La Soacra" - VIDEO
Embed:

Cei doi administratori ai cafenelei La Soacra, unde sambata a avut loc o explozie soldata cu 14 raniti, vor ramane dupa gratii. Mandatele de arest au fost eliberate in aceasta seara de catre Judecatoria Rascani. Avocatul celor doi, care sunt soti si sotie a declarat ca acestia se pleadeaza nevinovati deoarece nu ei ar fi instalat in local butelia de gaz care a explodat.


In urma deciziei din aceasta seara a Judecatoriei Rascani, administratoarea cafenelei La Soacra va ramana 25 de zile dupa gratii iar sotul acesteia care la fel era administrator va sta in arest 30 de zile.Cei doi sunt invinuiti de vatamare corporala din imprudenta si incalcarea normelor de securitate.

 

Potrivit oamenilor legii pe numele lor, astazi  a fost pornit un al treilea dosar penal pentru incalcarea disciplinei tehnice. Avocatul acestora a declarat ca administratorii pledeaza nevinovati deoarece nu ei ar fi instalat butelia de gaz in local.

Tot avocatul ne-a spus ca clientii sai sunt gata sa acopere daunele morale si materiale suportate e catre raniti. Cei doi soti care administrau localul La Soacra din piata centrala, au fost retinuti in seara zilei in care s-a produs explozia urmata de un incendiu.

 

Potrivit pompierilor deflagratia a fost provocata de o butelie de gaz, care era instalata acolo ilegal. Astazi Primaria a indemnat locuitorii sa sesizeze cazurile  privind pericolele de explozie in localurile din capitala. Daca se va demonstra ca cei doi soti sunt vinovati, ei risca pana la 10 ani de inchisoare. 

 

Cei doi soti, care figureaza ca si administratori ai localului "La Soacra" se afla in arest preventiv pentru 72 de ore

 

Acestia au fost retinuti sambata, 9 ianuarie, dupa ce in localul pe care il administreaza a explodat o butelie de gaz, iar 17 persoane au fost ranite si transportate la spitalele din capitala.

 

Trei dintre victime, care se afla in stare extrem de grava, au fost transportate la Spitatul de Arsi de la Bucuresti, cu o aeronava a Fortelor Aeriene Romane.

 

La Centrul de Combustie au ramas internate inca zece persoane, a caror stare, potrivit medicilor s-a ameliorat. Acestea au suportat arsuri de 15-20 la suta din suprafata corpului. In urma exploziei de ieri de la cafeneaua La Soacra din Piata Centrala, 17 persoane au ajuns la spital, dintre care 13 au fost internate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn