Baiatul de 15 ani care, ieri, a intrat cu motocicleta intr-un Citroen, la Briceni, se afla in coma de gradul trei. Medicii de la spitatul raional de acolo sustin ca este indispensabil ca adolescentul sa fie transportat la Spitalul Clinic Municipal din capitala, insa stare extrem de grava in care se afla nu permite, deocamdata, acest lucru.

Publicat:12.09.2017, 07:38

 Potrivit medicilor de la Briceni, adolescentul se afla la terapie intensiva si este conectat la aparatele de respiratie artificiala. 

Contactat de Pro TV, medicul Cioclea Viorel ne-a spus ca adolescentul a fost consulatat de o echipa de medici de pe Smurd si ca este necesar ca baiatul sa fie transportat la un spital din Chisinau pentru a i se oferi ingrijirile medicale necesare.

Deocamdata, starea extrem de grava in care se afla tanarul nu permite ca acesta sa fie transportat la Chisinau. Medicii de la Briceni spun ca daca in urmatoarele 24 de ore stare tanarului se va stabiliza, urmeaza ca aceasta sa fie transportat la Chisinau.

VEZI SI: Impact fatal intr-un sat din raionul Briceni. Un baiat de 15 ani a ajuns la spital, dupa ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent intr-un Citroen - FOTO