Descoperire macabra in sectorul Rascani al capitalei. Un politist de patrulare a fost gasit impuscat in cap in aceasta dimineata intr-o padure. Acesta s-ar fi sinucis din arma pe care o detinea legal, spun organele de ancheta. Deocamdata nu se stie daca barbatul a lasat un biletel de adio.

Publicat:16.11.2018, 11:04

Politia a fost alertata in aceasta dimineata. O persoana a sunat la unitatea de garda si a anuntat ca a vazut un barbat decedat in padurea de pe strada Studentilor.

Catalin GORIA, REPORTER PROTV: “Corpul neinsufletit al politistului de patrulare a fost gasit de un trecator in aceasta fasie forestiera din sectorul Rascani al capitalei. Nu este clar deocamdata ce l-a determinat sa recurga la acest gest. Colegii de la INP ai barbatului ne-au spus ca acesta lucra acolo de 26 de ani, timp in care nu a fost sanctionat niciodata.”

Veniti la fata locului, oamenii legii au stabilit ca victima, care s-a dovedit a fi angajat al INP, s-ar fi impuscat in cap cu arma pe care o detinea legal. Aceasta a fost gasita langa cadavru. Oamenii legii spun ca acesta nu a lasat un bilet de adio. Medicii legisti urmeaza sa efectueze expertiza medico-legala, care va stabili cand mai exact a murit barbatul. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului National de Patrulare, omul legii era casatorit si avea doi copii.