Dupa doua sesiuni de chimioterapie la o clinica de la Viena, regizorul Viorel Mardare, diagnosticat cu o forma severa de cancer, are nevoie din nou de ajutorul oamenilor.

Publicat:24.09.2018, 08:08

Costul celor sase sesiuni de terapie s-a ridicat dupa ce medicii au fost nevoiti sa modifice tratamentul care nu dadea rezultate. Viorel mai are nevoie de 60 de mii de euro ca sa poata continua lupta pentru viata, spun apropiatii sai. In august, pentru el s-au adunat peste 120 de mii de euro in doar doua zile. Pana acum jumatate din suma s-a cheltuit pentru transport, cazare, medicamente si investigatii. Donatiile pot fi facute pe platforma gofundme.

Viorel Mardare sufera de o boala nemiloasa. El a fost diagnosticat cu o forma de cancer care ii afecteaza rinichii, plamanii si ficatul. Pentru acesta s-a pornit o campanie de colectare de fonduri, iar in doar doua zile s-a adunat o suma record de peste 100 de mii de euro.

Tanarul regizor are pofta de viata si dorinta de partea sa, ii lipsesc banii, care de aceasta data raman a fi cei care fac diferenta. Viorel Mardare este unul dintre cei mai creativi regizori din Moldova.

Talentul sau cinematografic a trecut chiar si hotarele tarii, iar numeroasele pelicole semnate de acesta au facut o imagine despre poporul nostru, in ochii strainilor. Cea mai recenta productie de promovare a turismului, “Be our gueste in Moldova”, aparuta in toamna anului trecut, a devenit virala pe retelele de socializare.

Creativitatea sa mai are atatea de strigat lumii, ochiul iscusit de regizor mai are multe de observat, iar propria viziune are inca atatea de oglindit societatii.