Google+

Activitatea judecatoriei din sectorul Botanica al capitalei, data peste cap, dupa ce un barbat a anuntat ca in institutia este o bomba. Toata lumea a fost data afara, iar alerta s-a dovedit a fi falsa - VIDEO

Activitatea judecatoriei din sectorul Botanica al capitalei, data peste cap, dupa ce un barbat a anuntat ca in institutia este o bomba. Toata lumea a fost data afara, iar alerta s-a dovedit a fi falsa - VIDEO
Embed:

Activitatea judecatoriei din sectorul Botanica al capitalei a fost data peste cap astazi dupa ce un barbat a anuntat ca in institutia este o bomba. Imediat toata lumea a fost data afara, iar sedintele de judecata - amanate. Angajatii au stat doua ore afara timp in care genistii au cautat bomba si au stabilit ca alerta a fost falsa.

 

Apelul a fost facut in jurul orei 11. Un barbat a sunat la Judecatoria Botanica si a anuntat ca in institutie s-ar afla un obiect explozibil. Angajatul, care a preluat apelul, a alertat imediat fortele de ordine.

 

“Ne-a informat colegii sa iesim din sala ca este alerta cu bomba. Nu am observat nimic suspect, am iesit afara si atat tot.”

 

“Asteptam sa vedem ce va fi. Toti angajatii au iesit afara.”

 

Angajatii au stat afara mai bine de doua ore, timp in care serviciile specializate au incercuit zona, iar genistii au verificat fiecare incapere. Sedintele de judecata au fost anulate in tot intervalul, iar mai multi oameni veniti din suburbii s-au aratat nemultumiti de situatie.


"-Aveati o sedinta la ce ora? -La 12:30. Au amanat sedinta. Cred ca plecam acasa, citatia va venia pe alta data. -Ati venit special pentru sedinta? -Pentru un caz de rezolvat.”

 

Dupa verificari s-a dovedit ca alerta cu bomba a fost falsa, astfel ca institutia si-a reluat activitatea in jurul orei 14. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca autorul apelului.
 

 

Natalia STATI, OFITER DE PRESA POLITIA CAPITALEI: ”Pe cazul dat va fi pornita o cauza penala, care prevede amenda pana la 42 de mii de lei, munca neremunerata in folosul comunitatii de la 180 la 240 de ore sau cu inchisoare de pana la doi ani.”

 

Cea mai recenta alerta cu bomba a fost acum o luna, cand un individ a anuntat ca va arunca Parlamentul in aer. Oamenii legii spun ca au identificat barbatul.


 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn