Google+

El a invitat, el a participat. Ion Ceban a organizat dezbateri in fata Arcului de Triumf, candidatul PPDA, insa, nu a venit: "Andrei, vina, nu-ti fie frica" - VIDEO

El a invitat, el a participat. Ion Ceban a organizat dezbateri in fata Arcului de Triumf, candidatul PPDA, insa, nu a venit: "Andrei, vina, nu-ti fie frica" - VIDEO
Embed:

Ion Ceban a participat singur la dezbaterile, organizate tot de el. Socialistul a adus in fata Arcului de Triumf tribune si echipament audio. Contracandidatul sau, Andrei Nastase, insa nu a acceptat provocarea si nu a venit.

 

Asa cum a anuntat dupa ce au fost anuntate rezultele primului tur de scrutin Ion Ceban a organizat astazi dezbateri publice. A venit insa de unul singur. A instalat trei tribune in fata Arcului de Triumf, dintre care una pentru Andrei Nastase. 

 

Ceban a vorbit in fata a catorva oameni, sustinatori ai PSRM, pentru care au fost aduse scaune. Inainte de a dezbate problemele Chisinaului, Ceban a adus critici la adresa lui Andrei Nastase pe care l-a acuzat de mai multe. 

 

Socialistul a declarat ca il va astepta pe Andrei Nastase in fiecare zi la ora 12 in preajma Arcului de Triufm.

 

Andrei NASTASE, CANDIDAT PPDA:  “Nu am sa vin.”

 

 Cat tine de acuzatiile aduse de Ion Ceban, Andrei Nastase le-a respins.

 

Andrei NASTASE, CANDIDAT PPDA: "Eu sunt un om al legii, am respectat legislatia si in campania electorala asa si continui mai departe"

 

 Nastase spune ca nu va raspunde invitatiei lui Ion Ceban si va participa doar la dezbaterile televizate, asa cum a facuto si pana acum.

 

 

Unii oraseni care au trecut prin preajma Arcului de Triumf spun ca astfel de dezbateri publice sunt binevenite, altii insa cred ca prea mult se vorbeste si nimic nu se face.  

 

Candidatul PPDA, Andrei Nastase si socialistul Ion Ceban se vor duela pentru fotoliul de primar  al capitalei pe 3 iunie in turul doi de scrutin.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn