Google+

Andrian Candu, despre retinerea fostului deputat PD Iurie Bolboceanu: "Pe mine nimic nu ma mai surprinde". Procuratura a anutat un briefing in care urmeaza sa ofere detalii despre retinere

Pe mine nimic nu ma mai surprinde, insa sa-i lasam pe cei care se ocupa despre aceasta retinere din weekend sa vina cu detalii. Asta este reactia presedintelui Parlamentului Andrian Candu, intrebat despre retinerea fostului deputat democrat Iurie Bolboceanu.

 

Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: "Prin functia pe care o detin cunosc multe despre acest subiect. Pe mine nimic nu ma surprinde. Sa-i lasam pe cei care se ocupa despre retinerea din weekend sa vina si sa ne spuna.

Procuratura a anuntat astazi un briefing, asa ca sa-i asteptam sa comunice oficial.

Sa-i lasam pe procurori si pe cei de la SIS sa vina cu informatii."


Iurie Bolboceanu, 57 ani, fost deputat si membru al Partidului Democrat, a fost retinut de procurori, sambata, 17 martie 2017. Este este suspectat de spionaj si tradare de partie, scrie Newsmaker. Potrivit Newsmaker, la domiciliul fostului parlamentar au avut loc perchezitii, el figurand in doasrul privind tentativa din februarie-martie 2014 de corupere a deptatilor din Parlamentul Republicii Moldova, scrie Mold-Street.

 

Totodata se mentioneaza ca Iurie Bolboceanu ar avea legaturi cu adjunctul atasatului militar al Ambasadei Federatiei Ruse, Aleksandr Grudin, cu care se intalnea aplicand masuri speciale de conspiratie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn