Google+

Apartamente cu 3 odai in sectorul Ciocana la pret promotional de la compania ”Solomon Construct”

Ce va vine prima in minte cand va ganditi la o viata linistita? O casa spatioasa, comoda, in care domina o atmosfera calda, unde fiecare detaliu este valoros si in care se sarbatoreste fiecare succes in sanul familiei, cu siguranta e in topul listei.Şi pentru că fericirea, la fel ca şi comoditatea, este o alegere, compania ”Solomon Construct” îşi asumă responsabilitatea de a deveni opţiunea numărul 1 în acest sens. 

 

Complexul Locativ amplasat pe bd. Mircea cel Bătrîn 35 spune multe despre personalitatea Dumneavoastră. Noi împărtăşim aceleaşi viziuni asupra unui trai armonios, de aceea am creat proiectul care reuşeşte să satisfacă standarde înalte, potrivindu-se perfect familiilor care dispun de un buget restrâns. 

 

 

Pentru a confirma anterioarele, am pregătit oferta pe care aţi căutat-o mult timp – apartament cu 3 odăi şi o suprafaţă de 93 de metri pătraţi la preţul de 49.999 euro, doar 539 euro pentru un metru pătrat. 

 

Făcând această alegere, obţineţi mai mult decât o locuinţă, Dumneavoastră procuraţi confort şi calitate sporită:

 

- Ascensoare ”Baslift” 

- Ferestre 4S camere

- Interfon pentru fiecare apartament

- Uşi metalice, 70 kg

- Centrală termică Immergas

- Încălzire prin pardoseală în bucătărie

- Camere de supraveghere

- Materiale de construcţii de calitate europeană

- Echipă de oameni competenţi

 

Dacă vă gândiţi să vă mutaţi într-un apartament spaţios, cu 3 odăi, înseamnă că aveţi şi o familie numeroasă, aveţi copii sau planificaţi să deveniţi părinţi, iar acest complex cuprinde toate necesităţile pe care le are o familie activă, în permanentă dezvoltare:

 

- Zonă de parc

- Curte cu acces limitat

- Parcare subterană

- Parcare supraterană

- Teren de joacă pentru copii

- Teren cu aparate de fitness

- Tomberoane pentru gunoi

 

Iar asta nu e tot! La procurarea oricărui apartament, primiţi în dar şi sistem de încălzire prin pardosea în bucătărie, pentru că momentele petrecute cu cei dragi în jurul mesei sunt speciale!

 

Experienţa noastră de până acum demonstrează că punctualitatea este pusă în loc de cinste în cadrul companiei noastre, de aceea, darea în exploatare va avea loc pe 31 decembrie, fără întârziere!

 

A mai rămas foarte puţin timp până atunci, grăbiţi-vă să alegeţi ceea ce contează mai mult – locul în care să vă simţiţi în siguranţă împreună cu familia Dumneavoastră!

 

Contactaţi-ne acum la numărul de telefon 067555000, urmăriţi-ne pe www.solomon.md sau vizitaţi-ne în oficiul nostru de pe str. M. Sadoveanu 9/1 şi începeţi de astăzi să vă scrieţi povestea într-o casă nouă, locul în care să vă investiţi speranţele, visele şi dorinţele, fundaţie pentru un viitor luminos.

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn