Google+

Asa si-au gasit 8 soferi masinile, printre care BMW, Lexus si Audi pe care le-au parcat intr-o curte din centrul capitalei: Politia a venit imediat la fata locului - VIDEO

Asa si-au gasit 8 soferi masinile, printre care BMW, Lexus si Audi pe care le-au parcat intr-o curte din centrul capitalei: Politia a venit imediat la fata locului - VIDEO
Embed:

Opt soferi din capitala si-au gasit masinile sparte in parcare, dintre care din 4 automobile au fost furate bunuri in valoare de 20.000 de lei.

 

Potrivit politiei, 8 automobile parcate in ograzile blocurilor de locuit de pe bulevardul Stefan cel Mare si Constantin Negruzzi, au fost sparte.

 

In cadrul cercetarilor demarate au stabilit ca pe parcursul noptii au fost deteriorate parbrizele laterale la 8 autoturisme de modelele BMW, Lexus, Audi, Honda, Renault si Toyota, dintre care patru automobile, din interior au fost furate bunuri materiale in valoare de circa 20 000 lei.

 

In urma cercetarilor au fost retinuti doi suspecti, originari din Chisinau si raionul Cantemir, cu varstele de 17 si respectiv 20 ani.

 

Este de mentionat ca cel de 20 ani, anterior a fost condamnat pentru infractiuni de furt. Totodata oamenii legii au depistat gentile si alte bunuri materiale furate la domiciliul temporar al individului de 20 ani.

 

In cadrul audierilor ambii banuiti si-au recunoscut vinovatia.


In prezent tanarul de 20 ani a fost retinut pe un termen de 72 de ore, iar al doilea este cercetat in stare de libertate, intrucât este minor.

 

Banuitii risca o pedeapsa cu inchisoare pe un termen de la 2 ani pana la 6 ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn