Google+

Asfaltul continua sa se surpe pe strada Sfatul Tarii din capitala. O noua groapa a aparut pe carosabil, spre indignarea soferilor - VIDEO

Asfaltul continua sa se surpe pe strada Sfatul Tarii din capitala. O noua groapa a aparut pe carosabil, spre indignarea soferilor - VIDEO
Embed:

Asfaltul continua sa se surpe pe strada Sfatul Tarii din capitala. O noua groapa a aparut astazi pe carosabil, spre indignarea soferilor. O alta groapa, destul de mare, este lasata de izbeliste pe un trotuar de pe strada Columna. In loc sa le acopere, autoritatile isi arunca responsabilitatea de la o directie la alta.


Groapa de pe strada Columna s-a format inca ieri. Astazi, aceasta femeie care a trecut pe langa asfaltul prabusit impreuna cu fetita sa spune ca privelistea a consternat-o. 

 

“Desigur ca este periculos, pentru ca mergi si nu stii unde te prabusesti.”

 

“Pentru ca au facut asfalt necalitativ.”

 

Si acest cuplu a ocolit groapa, spunand ca nu se mai mira de nimic.

 

“Toata vara nu am putut trece la munca si acum uitati-va ce se intampla. Doamne fereste, sigur e periculoasa.”

 

Iulia SARIVAN, REPORTER PRO TV: Asfaltul din jurul gropii s-a lasat. Mai mult decat atat se vede clar ca acesta a inceput sa crape, asa ca exista riscul sa se surpe in orice moment.”

 

 Reponsabilii de la primarie spun ca aici a fost o gura de canalizare si ca asfaltul din jurul acesteia s-a prabusit. Cine este  responsabil sa acopere groapa nu este clar. Initial seful directiei transport, Vitalie Butucel ne-a spus ca de aceasta groapa sunt responsabili cei de la Exdrupo. Ceilalti arunca vina inapoi.

 

Adrian BOLDURESCU, SEF EXDRUPO: “Directia Transport Public obligatoriu sunt direct responsabili de retele si comunicatii subterane. Trebuie sa se stabileasca a cui este problema, reteaua este a Bucruiei.”

 

 O alta groapa a aparut azi dimineata pe Sfatul Tarii, chiar pe carosabil, fiind a doua de pe aceasta strada, in ultimele doua saptamani.

 

“La noi tot Chisinaul e in gropi. Este periculos suntem nevoiti sa franam, sa ocolim fiindca nu stii ce te asteapta cum au patit ieri oamenii aici.” 

 

 Dupa-amiaza groapa a fost acoperita cu prundis.

 

“Asa se face la noi se astupa doar cu pietris si atat. E foarte strasnic.”

 

Pe strada Sfatul Tarii s-au facut lucrari de reparatie a apeductului. Repsonsabilii de la Apa-Canal spun ca nu este de datoria lor sa repare asfaltul in zona.

 

Nadejda FOTESCU, OFITER DE PRESA APA-CANAL: Atata timp cat lucrarile sunt in plin proces si nu au fost transmise inca la balanta Apa-Canal Chisinau responsabili se fac cei de la compania privata.”

 

 In luna decembrie pe strada Sfatul Tarii  rotile unei masini au ajuns sub asfalt dupa ce acesta s-a surapt.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn