Google+

Asfaltul din PMAN arata ca un curcubeu dupa festivalul culorilor, iar primaria acuza organizatorii ca nu au facut ordine. De cealalta parte, acestia spun ca serviciile municipale de salubrizare nu si-ar fi facut treaba - VIDEO

Asfaltul din PMAN arata ca un curcubeu dupa festivalul culorilor, iar primaria acuza organizatorii ca nu au facut ordine. De cealalta parte, acestia spun ca serviciile municipale de salubrizare nu si-ar fi facut treaba - VIDEO
Embed:

Culorile folosite la festivalul organizat in acest weekend in Piata Marii Adunari Nationale au ramas pe asfalt. Cei de la primarie acuza organizatorii ca nu au avut grija sa stranga din urma lor. De cealalta parte, organizatorii spun ca au incheiat contrate cu serviciile municipale de salubrizare, care nu si-ar fi facut treaba.


Pudra folosita sambata la festivalul culorilor putea fi vazuta si astazi pe asfaltul din Piata Marii Adunari Nationale. Pimarul interimar,  Nistor Grozavu nu exclude ca pe viitor va interzice organizarea unor astfel de evenimente in centrul capitalei. 

 

Nistor GROZAVU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU: “O sa curatim, dar asta dureaza o zi, doua, pana o sa scapam de aceste vopseli, care au fost aplicate acolo.”

 

 Reprezentantii companiei, care au organizat festivalul spun ca au incheiat contracte cu intreprenderile municipale Exdrupo si Autosalubritate.

 

Eugen DABIJA, ORGANIZATOR: “Din motive necunoscute masina nu s-a prezentat in acea seara pentru a spala pudra colorata, duminica am incercat sa luam legatura, insa nu ne-a reusit.”

 

 Organizatorii dau asigurari ca vor curata piata. Contact de Pro TV, directorul Exdrupo, Stefan Racu nu ne-a raspuns la telefon, iar cei de la Autosalubritate spun ca nu pot spala asflatul inainte ca acesta sa fie curatat. Astazi, o autospeciala matura in centrul capitalei.

 

“- Nu e complicat dupa cum vedeti. - De cate ori trebuie sa mergeti? - De doua, trei ori maxim.”

 

Vazand asflatul colorat, unii oameni cred ca  asemenea festivaluri ar fi mai bine sa fie organizate in afara orasului.

 

"Nu este foarte frumos. Este miros de la pudra colorată.”

 

“Oribil sincer, se face dezastru si nu se face curatenie.”

 

“E frumos. “

 

 Si seful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci s-a plans astazi pe evenimentele organizate in Piata Marii Adunari Nationale. Din cauza acestora intreprinderea ar suporta pierderi de pana la 10 mii de lei.

 

Gheorghe MORGOCI, SEF REGIA TRANSPORT ELECTRIC, CHISINAU: “Circulam pe trasee modificate, parcurgem mai mult kilometraj, care sunt cheltuieli adaugatoare.”

 

 Festivalul culorilor a fost organizat pentru a patra oara in Piata Marii Adunari Nationale. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn