Google+

Astazi in Chisinau au loc simultan DOUA proteste ANTI-guvernare. Manifestatia PRO-Guvern a fost ANULATA

Astazi in Chisinau vor avea loc simultan trei actiuni de protest. Doua dintre ele - anti-guvernare si unul de sustinere a Guvernului Filip. Potrivit ultimelor informatii, protestul pro-guvernare a fost anulat.

 

UPDATE 10:30 Protestul pro guvernare a fost anulat, anunta organizatorii.

"Mitingul de amploare de la Complexul Memorial ETERNITATE se anulează, pentru a evita orice risc de infiltrare a provocatorilor şi de producere a violenţelor în timpul evenimentului.
Asociaţia Obştească GARLEM le transmite pe această cale tuturor cetăţenilor care se porneau spre acest miting de susţinere - să rămână astăzi în casele lor, alături de familii, chiar dacă îşi doresc să se exprime în mod public pentru susţinerea parcursului european, a stabilităţii şi a noului Guvern.
“Noi nu dorim să contribuim în nici un fel la o eventuală escaladare a violenţelor din stradă. Preferăm să anulăm organizarea mitingului de amploare pentru stabilitate, pentru a nu da nici o ocazie provocatorilor să genereze dezordine sau haos, în timpul manifestaţiei noastre paşnice”, a declarat reprezentantul Asociaţiei Obşteşti GARLEM".


Capitala va fierbe astazi din nou din cauza protestelor. Politia a anuntat ca 3 manifestatii vor avea loc in acelasi timp pro si anti-guvernare.

 

Autoritatile au declarat ca se asteapta la provocari si au facut apel la calm, iar toti politistii din subordinea MAI vor fi maine la datorie.

 

Cele doua manifestatii impotriva Guvernului Filip vor incepe la ora 11:00 in Piata Marii Adunari Nationale. Organizatorii protestelor sunt Platforma DA, PSRM si PN.

 

Manifestatia intru sustinerea Executivului proaspat investit se va desfasura la Complexul Memorial ETERNITATE cu inceperea la ora 12:00.

 

MAI: Se confirma informatia ca la protestele de maine, "in gloata", vor fi PROVOCATORI. Traficul, restrictionat - VIDEO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn